altΟ βουλευτής ΝΔ Ν.Καρδίτσας, Γιώργος Κωτσός, συνάντησε τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωστή Κυρανάκη, όπου του παρέθεσε μια σειρά από προβλήματα που προέκυψαν από την καταστροφική κακοκαιρία του Daniel. Ο κ. Κωτσός ζήτησε να δοθεί παράταση ενός έτους για την ολοκλήρωση του κτηματολογίου, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικράτησαν στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας και ως εκ τούτου επισήμανε την αδυναμία πολλών συμπολιτών να ολοκληρώσουν την εν λόγω διαδικασία.

Ο Υφυπουργός έχοντας πλήρη εικόνα της κατάστασης ανταποκρίθηκε στο αίτημα του κ.Κωτσού και διαβεβαίωσε ότι θα προχωρήσει σε οριζόντια παράταση ενός έτους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.38
Δύση: 19.14
Σελήνη
8 ημερών
1821
Επαναστατικά τμήματα εισέρχονται στην Αθήνα και υψώνουν τη Σημαία της Επαναστάσεως.
1919
Το Στρατηγείο Θεσσαλονίκης διατάσσει την I Μεραρχία να μεταφερθεί στη Μικρά Ασία προς κατάληψη της Σμύρνης και της περιοχής της.
1941
Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν την Χαλκίδα και εισβάλλουν στην Αττική.
Γερμανοί αλεξιπτωτιστές καταλαμβάνουν τον ισθμό της Κορίνθου.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!