Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου στην αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Καρδίτσας οι σπουδαστές των σχολών πιάνου και βιολιού παρουσίασαν ένα μουσικό πρόγραμμα με έργα εμπνευσμένα από το πνεύμα των Χριστουγέννων .
Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης "Χριστούγεννα μαζί"παρουσιάστηκαν ντουετα για βιολί τα οποία ερμήνευσαν σπουδαστές της σχολής βιολιού , ντουέτα για πιάνο καθώς και ένα τρίο για βιολί κιθάρα και πιάνο με Χριστουγεννιάτικα κάλαντα ειδικά διασκευασμένα για τα όργανα αυτά.
Στα ντουέτα του πιάνου ,τους σπουδαστές της σχολής πιάνου, τους συνόδευσαν οι υπεύθυνοι καθηγητές τους Αλέκος Βασιλείου και Γιώτα Καραγιάννη.
Στο δεύτερο μέρος της συναυλίας σπουδαστές της σχολής βιολιού μαζί με την υπεύθυνη καθηγήτρια τους Λιλιάνα Ντούλια και συνοδεία κρουστών οργάνων, ερμήνευσαν κάλαντα από όλη την Ελλάδα.
Μέσα σε ένα εορταστικό κλίμα οι μικροί βυρτουόζοι του βιολιού και του πιάνου απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα του κοινού που κατέκλυσε την αίθουσα συναυλιών του Δ Ω.Κ. και ευχήθηκαν στους παρευρισκομένους καλές γιορτές και ευτυχισμένο το 2024.
Από το ΔΩΚ Καρδίτσας
.
|
![]() |
||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
||||||||||||||||||
|
Το αεροδρόμιο
Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν. Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη: – Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο; – Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης. Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο: – Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο! |
|
Γιατί θέλουμε η πένα μας να γράφει την αλήθεια.
Η δημόσια ενημέρωση είναι καθήκον ενός δημοσιογράφου. Η ομάδα μας έχει ως σκοπό τον ελεύθερο λόγο άνευ κινήτρων. Η πένα μας έχει όνομα!