altΛίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση από την Κυβέρνηση μιας ακόμη μετάθεσης στο μέλλοντης αδειοδότησης των περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών, που μεταξύ των άλλων θατους υποχρέωνε να έχουνδημοσιογράφους με πλήρη απασχόληση, κάποιοι από τους ιδιοκτήτες άδραξαν την ευκαιρία και προχωρούν σε απολύσεις, αδιαφορώντας για τηνπληρότητα και την ποιότητα της ενημέρωσης των πολιτών, που πρέπει να υπηρετούν.

Η Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας καταγγέλλει την απόλυσητου μέλους της Σπύρου Μπαξεβάνου από τον τηλεοπτικό σταθμό «Θεσσαλία TV». Ησυγκεκριμένη εργοδοσία επέλεξε μέσα στις γιορτές να προτείνει στον συνάδελφο, μετάαπό 16 χρόνια εργασίας, την μετατροπή της εργασιακής του σχέσης από πλήρουςαπασχόλησης, σε απασχόληση με μπλοκάκι ώστε να χάσει κάθε εργασιακό του δικαίωμα.Και επειδή αυτός δεν το αποδέχθηκε, του κοινοποίησε την απόλυση του στο όνομα τουπεριορισμού του εργασιακού κόστους.
Η Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας θεωρεί απαράδεκτη τηνπρακτική της ιδιοκτησίας του «Θεσσαλία TV». Δηλώνει ότι βρίσκεται στο πλευρό τουσυναδέλφου και θα τον στηρίξει στις όποιες νόμιμες ενέργειες επιλέξει.
Παράλληλα, η ΕΣΗΕΘΣτΕΕ τονίζει την ανάγκη να μπουν επιτέλους κανόνες στοραδιοτηλεοπτικό τοπίο στην Περιφέρεια, καθώς και την ανάγκη υπογραφής ΣυλλογικώνΣυμβάσεων Εργασίας.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.40
Δύση: 19.13
Πρώτο Τέταρτο
1821
Οι Τούρκοι του Λάλα Ηλείας επιτίθενται εναντίον της Αγουλινίτσας αλλά ηττώνται.
1827
Μάχη στον Ανάλατο και καταστροφή των Ελληνικών δυνάμεων.
1897
Ήττα του Ελληνικού Στρατού στα Φάρσαλα και κατάληψη της πόλεως από τους Τούρκους.
1914
Ανακωχή των δυνάμεων της Αυτονόμου Ηπείρου και της Αλβανίας.
1941
Αρχίζει η επιβίβαση του Βρετανικού Εκστρατευτικού Σώματος στα πλοία και η αποχώρησή του προς Κρήτη και Αίγυπτο.
1944
Μαρτυρικός θάνατος 318 κάτοικων της Κοινότητας Πύργων Κοζάνης από τα γερμανικά στρατεύματα.
1956
Πυρκαγιές σε Ελληνικά καταστήματα στην Λευκωσία από Τούρκους.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!