altΤην πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η  Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας την Δευτέρα 29 Ιανουαρίου στα γραφεία της παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Καρδίτσας και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεου.
Στην ομιλία του ο Δ/ντής της Δ.Π.Ε. Καρδίτσας κ. Κων/νος Γκόλτσος αφού ευχαρίστησε τους υπαλλήλους της Δ/νσης για την συνεργασία και το έργο τους, έκανε μια σύντομη αναφορά στα πεπραγμένα της Δ/νσης της προηγούμενης χρονιάς, αλλά και στον σχεδιασμό της επόμενης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας κ. Κων/νος Τέλιος ο οποίος ευχαρίστησε τους εκπαιδευτικούς για το έργο που επιτελούν και υποσχέθηκε την μετεστέγαση της ΔΠΕ Καρδίτσας στο Διοικητήριο όταν αυτό ολοκληρωθεί, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Καρδίτσας κ. Στέφανος Θεολόγης, ο οποίος δήλωσε συμπαραστάτης στο έργο των εκπαιδευτικών, ο πρόεδρος του συλλόγου εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας κ. Βάγιος Κουτής και μέλη του ΔΣ, ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης ΠΕ70 κ. Θωμάς Κοτοπούλης, μέλη του ΠΥΣΠΕ της ΔΠΕ Καρδίτσας και οι υπάλληλοι της Δ/νσης.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.40
Δύση: 19.13
Πρώτο Τέταρτο
1821
Οι Τούρκοι του Λάλα Ηλείας επιτίθενται εναντίον της Αγουλινίτσας αλλά ηττώνται.
1827
Μάχη στον Ανάλατο και καταστροφή των Ελληνικών δυνάμεων.
1897
Ήττα του Ελληνικού Στρατού στα Φάρσαλα και κατάληψη της πόλεως από τους Τούρκους.
1914
Ανακωχή των δυνάμεων της Αυτονόμου Ηπείρου και της Αλβανίας.
1941
Αρχίζει η επιβίβαση του Βρετανικού Εκστρατευτικού Σώματος στα πλοία και η αποχώρησή του προς Κρήτη και Αίγυπτο.
1944
Μαρτυρικός θάνατος 318 κάτοικων της Κοινότητας Πύργων Κοζάνης από τα γερμανικά στρατεύματα.
1956
Πυρκαγιές σε Ελληνικά καταστήματα στην Λευκωσία από Τούρκους.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!