altΤο πρωί του Σαββάτου 6 Απριλίου, το parking του Fashion City Outlet μεταβάλλεται σε έκθεση ιστορικών οχημάτων και συνδέει το σήμερα με μοναδικά αντικείμενα της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.
Αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες μιας άλλης εποχής, σπάνιας ομορφιάς και ιδιαίτερης τεχνολογίας μας περιμένουν να τα θαυμάσουμε και να φωτογραφηθούμε μαζί τους στην εναρκτήρια εκδήλωση της 1ης Πανθεσσαλικής  Συνάντησης Ιστορικών Οχημάτων

που συνδιοργανώνουν η Λέσχη Κλασσικών Οχημάτων Λάρισας (Classic Car Club Larissa), η Λέσχη Κλασσικής Μοτοσυκλέτας και Vespa Λάρισας, η Φ.Ι.Ο. ( Φίλοι Ιστορικών Οχημάτων Βόλου), ο Δήμος Λαρισαίων και ο Δήμος Αγιάς.
Πρόκειται για ένα σπουδαίο γεγονός στο χώρο των Ιστορικών Οχημάτων, καθώς πρώτη φορά στα χρονικά, οι τρείς Λέσχες της Θεσσαλίας συμπράττουν στη διεξαγωγή μιας τέτοιας εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα και αναμένεται να συμμετέχουν σπάνιας ομορφιάς οχήματα από όλη την Ελλάδα. Η εκδήλωση θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, μετά τα φαινόμενα που έπληξαν τη Θεσσαλία.
Το Σάββατο 6 Απριλίου, από τις 10 μέχρι τις 11:30 το πρωί, το μεγάλο εκπτωτικό κέντρο της Θεσσαλίας μας δίνει την ευκαιρία να προσεγγίσουμε την ιστορία της αυτοκίνησης και της μοτοκίνησης, να ζήσουμε ένα εξαιρετικό γεγονός και παράλληλα να κάνουμε τα ψώνια μας, χωρίς άγχος με την άνεση που προσφέρει το shopping στο αγαπημένο εμπορικό κέντρο της Θεσσαλίας.

FashionCityOutlet
4ο χιλιόμετρο Λεωφόρου Καραμανλή
41335 – Λάρισα
Τηλ. 2410 671717
www.fashioncity-outlet.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.40
Δύση: 19.13
Πρώτο Τέταρτο
1821
Οι Τούρκοι του Λάλα Ηλείας επιτίθενται εναντίον της Αγουλινίτσας αλλά ηττώνται.
1827
Μάχη στον Ανάλατο και καταστροφή των Ελληνικών δυνάμεων.
1897
Ήττα του Ελληνικού Στρατού στα Φάρσαλα και κατάληψη της πόλεως από τους Τούρκους.
1914
Ανακωχή των δυνάμεων της Αυτονόμου Ηπείρου και της Αλβανίας.
1941
Αρχίζει η επιβίβαση του Βρετανικού Εκστρατευτικού Σώματος στα πλοία και η αποχώρησή του προς Κρήτη και Αίγυπτο.
1944
Μαρτυρικός θάνατος 318 κάτοικων της Κοινότητας Πύργων Κοζάνης από τα γερμανικά στρατεύματα.
1956
Πυρκαγιές σε Ελληνικά καταστήματα στην Λευκωσία από Τούρκους.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!