altΕγκρίθηκε η δωρεά της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστώνστις «ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε. (ΚΤ.ΥΠ. Α.Ε.)», ύψους 30,5 εκατ. ευρώ, για τα έργα αποκατάστασης των σχολείων της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας που επλήγησαν από τις κακοκαιρίες «Daniel» και «Elias», με Κοινή Απόφαση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί συνέχεια της υπογραφής του σχετικού Μνημονίου Συνεργασίας από τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σταϊκούρα, την Πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών (ΕΕΕ), Μελίνα Τραυλού και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.», Αθανάσιο Γιάνναρη, στις 20 Δεκεμβρίου του 2023.
Τα έργα θα γίνουν σε 33 σχολεία που βρίσκονται στους Δήμους Τρικκαίων, Φαρκαδόνας, Παλαμά, Βόλου και Δομοκού, με βάση τη σχετική νομοθεσία κατεπείγουσας εκτέλεσης που προβλέπεται σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας. 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.40
Δύση: 19.13
Πρώτο Τέταρτο
1821
Οι Τούρκοι του Λάλα Ηλείας επιτίθενται εναντίον της Αγουλινίτσας αλλά ηττώνται.
1827
Μάχη στον Ανάλατο και καταστροφή των Ελληνικών δυνάμεων.
1897
Ήττα του Ελληνικού Στρατού στα Φάρσαλα και κατάληψη της πόλεως από τους Τούρκους.
1914
Ανακωχή των δυνάμεων της Αυτονόμου Ηπείρου και της Αλβανίας.
1941
Αρχίζει η επιβίβαση του Βρετανικού Εκστρατευτικού Σώματος στα πλοία και η αποχώρησή του προς Κρήτη και Αίγυπτο.
1944
Μαρτυρικός θάνατος 318 κάτοικων της Κοινότητας Πύργων Κοζάνης από τα γερμανικά στρατεύματα.
1956
Πυρκαγιές σε Ελληνικά καταστήματα στην Λευκωσία από Τούρκους.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!