altΣτιγμές τρόμου έζησε τη νύχτα ένα ζευγάρι στον Βόλο, όταν διαρρήκτες μπούκαραν στο σπίτι τους σκαρφαλώνοντας σε σκαλωσιά που έχει τοποθετηθεί για εργασίες συντήρησης του κτιρίου.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gegonotanews, δύο νεαροί, ηλικίας περίπου 25 ετών, έφτασαν με πατίνια έξω από το τριώροφο σπίτι που βρίσκεται στην περιοχή του Οξυγόνου, ανέβηκαν από την σκαλωσιά στον πρώτο όροφο και αφού έσπασαν την μπαλκονόπορτα, μπήκαν σε ένα από τα δωμάτια και βγήκαν στον διάδρομο.

Το ζευγάρι κοιμόταν στο διπλανό υπνοδωμάτιο και όταν άκουσε τον θόρυβο ο 62χρονος άνδρας πετάχτηκε από το κρεβάτι να δει τι συμβαίνει.
Βγαίνοντας στον διάδρομο ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους διαρρήκτες οι οποίοι έκαναν αμέσως μεταβολή και έσπευσαν να εξαφανιστούν με τον ίδιο τρόπο που μπούκαραν στο σπίτι. Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στη 1:30 τη νύχτα και καταγράφηκε από κάμερα γειτονικής κατοικίας.
Ο 62χρονος κάλεσε το 100 και οι αστυνομικοί που πήγαν στο σπίτι ζήτησαν από τον γείτονα, που ξύπνησε από την ενεργοποίηση της κάμερας, να τους δείξει το βιντεοληπτικό υλικό. Όπως διαπίστωσαν, οι δράστες ήταν δυο γεροδεμένοι νεαροί, τα πρόσωπα των οποίων δεν αναγνωρίζονται και οι οποίοι απομακρύνθηκαν από το σημείο με τα πατίνια τους. Με βάση την περιγραφή και τον τρόπο που έδρασαν, η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Πηγή ethnos.gr
 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.40
Δύση: 19.13
Πρώτο Τέταρτο
1821
Οι Τούρκοι του Λάλα Ηλείας επιτίθενται εναντίον της Αγουλινίτσας αλλά ηττώνται.
1827
Μάχη στον Ανάλατο και καταστροφή των Ελληνικών δυνάμεων.
1897
Ήττα του Ελληνικού Στρατού στα Φάρσαλα και κατάληψη της πόλεως από τους Τούρκους.
1914
Ανακωχή των δυνάμεων της Αυτονόμου Ηπείρου και της Αλβανίας.
1941
Αρχίζει η επιβίβαση του Βρετανικού Εκστρατευτικού Σώματος στα πλοία και η αποχώρησή του προς Κρήτη και Αίγυπτο.
1944
Μαρτυρικός θάνατος 318 κάτοικων της Κοινότητας Πύργων Κοζάνης από τα γερμανικά στρατεύματα.
1956
Πυρκαγιές σε Ελληνικά καταστήματα στην Λευκωσία από Τούρκους.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!