altΓνωστός στις Αστυνομικές Αρχές

Έναν άνδρα ηλικίας 31 ετών συνέλαβαν αργά απόψε άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου που φέρεται να είναι ο άνθρωπος που κατέσφαξε μία γατούλα το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στο κέντρο της πρωτεύουσας της Μαγνησίας, προκαλώντας αποτροπιασμό, αλλά και αγανάκτηση για το περιστατικό.

Η Αστυνομία κατάφερε να ταυτοποιήσει τον άνδρα μέσα από βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες που υπάρχουν στην γωνία της Λεωφόρου Δημητριάδος με την Αγίου Νικολάου και που έδειχναν τον δράστη να αιφνιδιάζει το αμέριμνο ζώο, να το αρπάζει και στη συνέχεια να το μαχαιρώνει στον πεζόδρομο και να απομακρύνεται.

Η ταυτοποίηση του δράστη έγινε παρά το γεγονός ότι είχε καλύψει το πρόσωπό του με την μπλούζα του, αφού διακρινόταν και ένα χαρακτηριστικό σημάδι στο πρόσωπό του και έτσι απόψε έγινε η σύλληψη του 31χρονου στο ίδιο του το σπίτι, ενώ παράλληλα στον συλληφθέντα εξετάζεται και το ενδεχόμενο της δολοφονίας ενός σκύλου και μίας ακόμη γάτας, αλλά και οι τραυματισμοί πολλών ζώων το τελευταίο διάστημα.

Ο 31χρονος είναι γνώριμος της Αστυνομίας αφού έχει συλληφθεί στο παρελθόν για κλοπές και μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών, ενώ στο σπίτι του, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν τα ρούχα που φορούσε την ώρα που μαχαίρωσε την γάτα, μικροποσότητα χασίς και ένα μαχαίρι.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αύριο στον Εισαγγελέα Βόλου για τα ναρκωτικά και το μαχαίρι και αναμένεται με συνοπτικές διαδικασίες να αποφασιστεί η κράτησή του, διότι είναι αργία για τους δικαστικούς, ώστε να παραπεμφθεί στον Ανακριτή την Παρασκευή με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.41
Δύση: 19.12
Σελήνη
6 ημερών
971
Νίκη του βυζαντινού στρατού υπό τον Ιωάννη Τσιμισκή κατά των Ρώσων.
1507
Σφαγή Μανιατών από τους Τούρκους.
1821
Ο Αθανάσιος Διάκος αιχμαλωτίζεται από τους Τούρκους στη γέφυρα της Αλαμάνας.
1823
Διορίζεται από την κυβέρνηση αρμοστής της Κρήτης ο Υδραίος Μανώλης Τομπάζης.
1827
Πεθαίνει στο Νέο Φάληρο ο θρυλικός Αρχιστράτηγος Γεώργιος Καραϊσκάκης.
1867
Κρήτες επαναστάτες δέχονται τις επιθέσεις Τούρκων στην Κράπη Σφακίων.
1897
Ισχυρές τουρκικές δυνάμεις απωθούν τις Ελληνικές δυνάμεις από την τοποθεσία Φαρσάλων.
1912
Οι Ιταλοί υπό τον αξιωματικό Ορσίνι καταλαμβάνουν την Αστυπάλαια από τους Τούρκους.
1914
Οι δυνάμεις των Βορειοηπειρωτών εξαπολύουν επίθεση στην Μονή Τσέπου και ανατρέπουν τους Αλβανούς.
1941
Ο Βασιλεύς Γεώργιος Β΄ και η Ελληνική Κυβέρνηση φθάνουν στην Κρήτη.
1956
Βιαιοπραγίες και βανδαλισμοί κατά των Ελλήνων της Κύπρου από τους Τούρκους.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!