altΟ Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ ανακοινώνει πως, για την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου στις 5.15 μ.μ., στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης», ξεκινά τη διαδικασία προπώλησης των εισιτηρίων.
Από τις 6 μ.μ. το απόγευμα της Τετάρτης 9 Οκτωβρίου, τα εισιτήρια για τον αγώνα θα είναι διαθέσιμα για προπώληση, τόσο από την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.ticketmaster.gr, όσο και από τα νέα γραφεία του Α.Σ.Κ. 
(στο ισόγειο στην οδό Χαρίτου 12) καθημερινά 9-1 το πρωί και 6-9 το απόγευμα και Σάββατο 9-1 το πρωί. Λόγω της νέας νομοθεσίας που καθιστά υποχρεωτική την ηλεκτρονική ταυτοποίηση του φιλάθλου και δημιουργεί μια νέα πραγματικότητα για τον αθλητισμό σε όλα τα γήπεδα της χώρας, είναι απαραίτητη για όλους τους φιλάθλους, να έχουν ήδη εγκαταστήσει και ενεργοποιήσει την εφαρμογή gov.gr wallet στο κινητό τους τηλέφωνο ώστε στη συνέχεια η καταχώρηση του εισιτηρίου τους να είναι μια διαδικασία λίγων δευτερολέπτων.
Παροτρύνουμε λοιπόν όλους τους φιλάθλους να προμηθευτούν έγκαιρα το εισιτήριο του αγώνα και να ολοκληρώσουν τη διαδικασία για τον τρόπο εισαγωγής του ηλεκτρονικού εισιτηρίου στην εφαρμογή gov.gr wallet. Για τη συγκεκριμένη διαδικασία, οι φίλαθλοί μας μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία της ομάδας στα ωράρια που έχουν ανακοινωθεί, για να αποκτήσουν το εισιτήριό τους και να ενημερώνονται για τη διαδικασία ταυτοποίησης μέσω του Gov.gr Wallet. Για τη διαδικασία αυτή, θα χρειαστούν τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο Taxisnet και πιστοποιημένο αριθμό κινητού τηλεφώνου.
 
Σε ό,τι αφορά στις διαθέσιμες θέσεις αλλά και τις τιμές των εισιτηρίων για το μεγάλο αγώνα με τον Ολυμπιακό, αυτές έχουν ως εξής:
• Στις θύρες BU, CU, DU και EU (πάνω διάζωμα), η τιμή του κανονικού εισιτηρίου είναι 20 ευρώ, η τιμή του παιδικού 10 ευρώ, ενώ ισχύει ειδική τιμή στις συγκεκριμένες θύρες στα 15 ευρώ για πολύτεκνους, ΑΜΕΑ, φοιτητές και άνεργους.
• Στις θύρες BD, DD, ED (κάτω διάζωμα), η τιμή του κανονικού εισιτηρίου είναι 35 ευρώ, ενώ θα υπάρχει παιδικό εισιτήριο (για τους 16 ετών και κάτω) στην τιμή των 15 ευρώ.
• Στις θύρες FA, FB, η τιμή του κανονικού εισιτηρίου είναι 50 ευρώ και του παιδικού 25 ευρώ.
• Τέλος, στον τομέα VIP διατίθενται εισιτήρια στην τιμή των 80 ευρώ.
Μέσω ηλεκτρονικής πώλησης από την ticketmaster.gr, διαθέσιμα είναι μόνο τα εισιτήρια σε κανονική τιμή. Για τα παιδικά εισιτήρια και τα εισιτήρια σε ειδική τιμή, η διάθεση γίνεται αποκλειστικά από τα γραφεία του Α.Σ. Καρδίτσας (Χαρίτου 12), τις καθημερινές ημέρες 9-1 το πρωί και 6-9 το απόγευμα και το Σάββατο 9-1 το πρωί.
Λόγω της νομοθεσίας που ισχύει και των ελέγχων που αυτή συνεπάγεται, θα πρέπει να τονισθεί ότι κανείς φίλαθλος δε θα μπορεί να εισέλθει στο γήπεδο, αν δεν έχει κατά την είσοδό του ενεργοποιημένο στο κινητό του τηλέφωνο και στην εφαρμογή gov.gr wallet, το ηλεκτρονικό ονομαστικό του εισιτήριο.
Να σημειώσουμε πως για τη συγκεκριμένη διαδικασία, η οποία αποτελεί υποχρέωση για όλους τους φιλάθλους βάσει νόμου, υπάρχουν ειδικές ρυθμίσεις για τα παιδιά κάτω των 16 ετών και για τους φιλάθλους άνω των 67 ετών και τους αλλοδαπούς. Μεγάλη προσοχή απαιτείται στο γεγονός, ότι για τα παιδιά έως 16 ετών, είναι απαραίτητη η συνοδεία από κηδεμόνα. Τα παιδιά 16-17 ετών, εφόσον δε συνοδεύονται από τον κηδεμόνα τους, θα πρέπει να έχουν ταυτοποιήσει το εισιτήριο στο Gov.gr Wallet.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.41
Δύση: 19.12
Σελήνη
6 ημερών
971
Νίκη του βυζαντινού στρατού υπό τον Ιωάννη Τσιμισκή κατά των Ρώσων.
1507
Σφαγή Μανιατών από τους Τούρκους.
1821
Ο Αθανάσιος Διάκος αιχμαλωτίζεται από τους Τούρκους στη γέφυρα της Αλαμάνας.
1823
Διορίζεται από την κυβέρνηση αρμοστής της Κρήτης ο Υδραίος Μανώλης Τομπάζης.
1827
Πεθαίνει στο Νέο Φάληρο ο θρυλικός Αρχιστράτηγος Γεώργιος Καραϊσκάκης.
1867
Κρήτες επαναστάτες δέχονται τις επιθέσεις Τούρκων στην Κράπη Σφακίων.
1897
Ισχυρές τουρκικές δυνάμεις απωθούν τις Ελληνικές δυνάμεις από την τοποθεσία Φαρσάλων.
1912
Οι Ιταλοί υπό τον αξιωματικό Ορσίνι καταλαμβάνουν την Αστυπάλαια από τους Τούρκους.
1914
Οι δυνάμεις των Βορειοηπειρωτών εξαπολύουν επίθεση στην Μονή Τσέπου και ανατρέπουν τους Αλβανούς.
1941
Ο Βασιλεύς Γεώργιος Β΄ και η Ελληνική Κυβέρνηση φθάνουν στην Κρήτη.
1956
Βιαιοπραγίες και βανδαλισμοί κατά των Ελλήνων της Κύπρου από τους Τούρκους.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!