altΣυνεχής η παρουσία της Περιφέρειας Θεσσαλίας στα σημαντικότερα ραντεβού για την προώθηση των προϊόντων του αγροδιατροφικού κλάδου μας.
 
Αυτή την φορά στην Food & Drinks Expoby Detrop μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις τροφίμων και ποτών στην Ελλάδα. 
 
Η ΔΕΘ-HELEXPO ως διοργανωτής με την τεχνογνωσία που διαθέτει, ξεκίνησε μια προσπάθεια αναβάθμισης της ιστορικής αυτής έκθεσης και η Περιφέρεια μαζί με τα επιμελητήρια υποστήριξε 10 θεσσαλικές επιχειρήσεις ώστε να παρουσιάσουν τα υψηλής ποιότητας προϊόντα τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Ενδεικτικά είναι τα μεγέθη της φετινής διοργάνωσης:250 εκθέτες από 19 χώρες, 90 ξένοι hostedbuyers από 18 χώρες, 30 αγοραστές από μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ, καινοτόμα πλατφόρμα B2B σε συνεργασία με τον Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος – ΣΒΕ, παράλληλες εκδηλώσεις, γευσιγνωσίας, βραβεία, σεμινάρια κλπ.
Την περιφέρεια Θεσσαλίας εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα και Αγροτικής Οικονομίας κ. Δημ. Τσέτσιλας, ο Γενικός Διευθυντής της ΔΑΟΚ της Περιφέρειας Θεσσαλίας Δρ. Δημ. Σταυρίδης και τα στελέχη της ΔΑΟ κ. Γ. Κανάκης και κα Γ. Γεωργιάδου. Τα εγκαίνια τελέσθηκαν με την παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κ. Τσιάρα, ενώ ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Τσέτσιλας στον χαιρετισμό τουανέπτυξε τις πρωτοβουλίες του Περιφερειάρχη κ. Κουρέτα ώστε ο κλάδος των τροφίμων και ποτών να συνεχίσει να αναπτύσσεται δυναμικά και με εξωστρέφεια και να συμπαρασύρει όλη την θεσσαλική οικονομία σε ανάκαμψη.
 
Συμμετείχαν οι παρακάτω επιχειρήσεις της Περιφέρειας Θεσσαλίας:
ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ, ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΕΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΤΥΡΝΑΒΟΣ, ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ ΚΑΡΔΑΣΗ, ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ ΡΑΨΑΝΗ, ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΜΑΝΩΛΙΔΗ, ΤΖΑΦΕΤΤΑΣ Α.Ε.ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ, ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΓΚΑΝΑΣ, ΟΛΥΜΠΟΥ ΓΗ - OLYMPUSLAND, ΕΥΩΔΙΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ, APISERA ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.41
Δύση: 19.12
Σελήνη
6 ημερών
971
Νίκη του βυζαντινού στρατού υπό τον Ιωάννη Τσιμισκή κατά των Ρώσων.
1507
Σφαγή Μανιατών από τους Τούρκους.
1821
Ο Αθανάσιος Διάκος αιχμαλωτίζεται από τους Τούρκους στη γέφυρα της Αλαμάνας.
1823
Διορίζεται από την κυβέρνηση αρμοστής της Κρήτης ο Υδραίος Μανώλης Τομπάζης.
1827
Πεθαίνει στο Νέο Φάληρο ο θρυλικός Αρχιστράτηγος Γεώργιος Καραϊσκάκης.
1867
Κρήτες επαναστάτες δέχονται τις επιθέσεις Τούρκων στην Κράπη Σφακίων.
1897
Ισχυρές τουρκικές δυνάμεις απωθούν τις Ελληνικές δυνάμεις από την τοποθεσία Φαρσάλων.
1912
Οι Ιταλοί υπό τον αξιωματικό Ορσίνι καταλαμβάνουν την Αστυπάλαια από τους Τούρκους.
1914
Οι δυνάμεις των Βορειοηπειρωτών εξαπολύουν επίθεση στην Μονή Τσέπου και ανατρέπουν τους Αλβανούς.
1941
Ο Βασιλεύς Γεώργιος Β΄ και η Ελληνική Κυβέρνηση φθάνουν στην Κρήτη.
1956
Βιαιοπραγίες και βανδαλισμοί κατά των Ελλήνων της Κύπρου από τους Τούρκους.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!