altΑγαπητοί συνάδελφοι επιχειρηματίες και μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Καρδίτσας,
Μετά από 25 υπέροχα χρόνια, κλείνει ο πολυετής κύκλος μου στη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Καρδίτσας.
Πρόκειται για έναν Θεσμό που υπηρέτησα από διάφορες θέσεις, με αίσθημα ευθύνης και με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του Επιμελητηρίου, των μελών του και συνολικότερα του επιχειρηματικού κόσμου του τόπου μας.

Αποκορύφωμα τις πορείας αυτής ήταν η διετής (2018-2019) θητεία μου στη θέση του Προέδρου.
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλες τις Διοικήσεις, τα μέλη, τους συναδέλφους και τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Επιμελητηρίου με τους οποίους συνεργάστηκα, συμβάλλοντας σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό στην στήριξη του τοπικού επιχειρείν και στην ανάδειξη του ρόλου που έχει το Επιμελητήριο στην τοπική οικονομία. Θέσαμε τα θεμέλια για έναν ακόμα πιο ουσιαστικό ρόλο του Επιμελητηρίου στο διαρκώς μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον.
Ευχαριστώ ιδιαιτέρως όλους τους συνεργάτες που είχα στην πορεία μου, όπως και την ομάδα μου στο ΑΝΟΙΧΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ που δούλεψε με αυταπάρνηση, αφουγκραζόμενη το όραμά μου για το Επιμελητήριό μας.
Κυρίως όμως θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που αποτέλεσε το μεγαλύτερο μου στήριγμα σε αυτή την μακρόχρονη πορεία στο Επιμελητήριο.
Με αίσθημα ικανοποίησης αποφάσισα να κλείσω τον Επιμελητηριακό μου κύκλο, ώστε να παραδώσω τη σκυτάλη σε άλλα εξαιρετικά στελέχη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέους Επιμελητηριακούς Συμβούλους που είχα την τιμή να επιλέξω προσωπικά και να συνεργαστώ μαζί τους. Πρόκειται για έμπειρα και φρέσκα επιχειρηματικά μυαλά, με διάθεση προσφοράς στο Επιμελητήριο και την τοπική επιχειρηματικότητα. Είμαι πεπεισμένος ότι το μέλλον του Επιμελητηρίου μπορεί να βασιστεί σε ικανά πρόσωπα.
Έχοντας ιδιαίτερο συναισθηματικό δέσιμο με τον Επιμελητηριακό θεσμό που υπηρέτησα, υπογραμμίζω ότι θα σταθώ με κάθε τρόπο αρωγός και συμπαραστάτης σε οποιαδήποτε εγχείρημα ή προσπάθεια χρειαστεί.
Εύχομαι κάθε επιτυχία για τη συνέχεια, καλή και δημιουργική θητεία στο νέο Δ.Σ.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΤΕΝΙΣΗΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.41
Δύση: 19.12
Σελήνη
6 ημερών
971
Νίκη του βυζαντινού στρατού υπό τον Ιωάννη Τσιμισκή κατά των Ρώσων.
1507
Σφαγή Μανιατών από τους Τούρκους.
1821
Ο Αθανάσιος Διάκος αιχμαλωτίζεται από τους Τούρκους στη γέφυρα της Αλαμάνας.
1823
Διορίζεται από την κυβέρνηση αρμοστής της Κρήτης ο Υδραίος Μανώλης Τομπάζης.
1827
Πεθαίνει στο Νέο Φάληρο ο θρυλικός Αρχιστράτηγος Γεώργιος Καραϊσκάκης.
1867
Κρήτες επαναστάτες δέχονται τις επιθέσεις Τούρκων στην Κράπη Σφακίων.
1897
Ισχυρές τουρκικές δυνάμεις απωθούν τις Ελληνικές δυνάμεις από την τοποθεσία Φαρσάλων.
1912
Οι Ιταλοί υπό τον αξιωματικό Ορσίνι καταλαμβάνουν την Αστυπάλαια από τους Τούρκους.
1914
Οι δυνάμεις των Βορειοηπειρωτών εξαπολύουν επίθεση στην Μονή Τσέπου και ανατρέπουν τους Αλβανούς.
1941
Ο Βασιλεύς Γεώργιος Β΄ και η Ελληνική Κυβέρνηση φθάνουν στην Κρήτη.
1956
Βιαιοπραγίες και βανδαλισμοί κατά των Ελλήνων της Κύπρου από τους Τούρκους.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!