altΟ Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας, παραβρέθηκε σήμερα στη ρίψη του Τιμίου Σταυρού στη γέφυρα του Αλκαζάρ στη Λάρισα, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου.

Πλήθος κόσμου συμμετείχε στην τελετή, τιμώντας τη μεγάλη εορτή των Θεοφανείων.

Σε δήλωση του, ο Περιφερειάρχης ευχήθηκε χρόνια πολλά με υγεία και φώτιση σε όλους, ενώ εξέφρασε τις θερμές του ευχές για ταχεία ανάρρωση στον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας κ. Αναστάσιο, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. «Οι ευχές όλων των ανθρώπων που βρίσκονται εδώ σήμερα ας διοχετευτούν ψηλά, για την καλή ανάρρωση του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας», ανέφερε χαρακτηριστικά. Νωρίτερα, ο Περιφερειάρχης, παρακολούθησε την Θεία Λειτουργία και τον Μέγα Αγιασμό στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου.
Τον Τίμιο Σταυρό έπιασε φέτος από τα νερά του Πηνειού ο 43χρονος αστυνομικός Χρήστος Αϊβαλής, από την Καλαμάτα, ο οποίος ευχήθηκε φώτιση και ειρήνη σε όλο τον κόσμο.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.43
Δύση: 19.11
Σελήνη
6 ημερών
1854
Ο Ν. Ζέρβας και ο Σπ. Καραϊσκάκης με 400 άνδρες συγκρούονται στην Πλάκα Ιωαννίνων με τους Τούρκους του Πίτσιαρη.
1884
Εγκαινιάζονται οι Θεσσαλικοί Σιδηρόδρομοι.
1897
Μάχη των Φαρσάλων.
1912
Οι Ιταλοί αποβιβάζονται στα Δωδεκάνησα και τα προσαρτούν.
1917
Το III Τάγμα του 1ου ΣΠ καταλαμβάνει το ύψ. Σεμέν ντε Φερ (νότια της Ειδομένης).
1941
Βυθίζεται στον όρμο Αντικύρων από γερμανικά βομβαρδιστικά το πλωτό νοσοκομείο "Σωκράτης".

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!