Νέες ποτίστρες σε κτηνοτροφικές περιοχές του Δήμου Πύλης κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Σε κατασκευή νέων ποτιστρών για τις ανάγκες κτηνοτροφικών μονάδων στην Τοπική Κοινότητα Μηλιάς και σε άλλες περιοχές του Δήμου Πύλης προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας.  Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση του έργου προϋπολογισμού 60.000 ευρώ.

Το έργο αφορά εκτός από την κατασκευή νέων ποτιστρών, στην επισκευή παλαιών ποτιστρών και υδρομαστεύσεων καθώς και στην προμήθεια και τοποθέτηση σωλήνων πολυαιθυλένιου για τη μεταφορά του νερού στις ποτίστρες.

«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στέκεται με σεβασμό απέναντι στους ανθρώπους της παραγωγής και, με πράξεις και έργα δίνουμε λύσεις μέσω των υπηρεσιών μας στη βελτίωση της καθημερινότητας των κτηνοτρόφων και τη μείωση του κόστους παραγωγής. Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους μας και τις υπηρεσίες μας προχωράμε σε ένα έργο που ενισχύει την κτηνοτροφική παραγωγή σε περιοχές του Δήμου Πύλης. Η επιθυμητή και επιδιωκόμενη – στα λόγια τουλάχιστον – από όλους στροφή στην παραγωγή και την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα της οικονομίας δεν μπορεί να γίνει ούτε επί χάρτου ούτε σε δοκιμαστικό σωλήνα» τόνισε σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.29
Δύση: 19.21
Πανσέληνος
1821
Οι Τούρκοι κυριεύουν το Γαλάτσι της Μολδαβίας, πυρπολούν την πόλη και σφάζουν τους χριστιανούς κατοίκους.
Οι Ψαριανοί αρπάζουν από τον κόλπο του Αίνου 23 τουρκικά κανόνια και τα μεταφέρουν στα Ψαρά.
1824
Η σορός του λόρδου Βύρωνα μεταφέρεται στη Ζάκυνθο προς ταφή.
1829
Ο Τούρκος φρούραρχος παραδίδει με συνθήκη το φρούριο της Ναυπάκτου στον Αυγουστίνο Καποδίστρια.
1897
Οι Ελληνικές δυνάμεις που αμύνονται στην περιοχή Γριμπόβου Άρτας αναγκάζονται να συμπτυχθούν προς την Άρτα.
1919
Απόβαση του Ελληνικού Στρατού στην Σμύρνη.
1941
Αυτοκτονεί η Πηνελόπη Δέλτα, μην αντέχοντας να βλέπει τη γερμανική κατοχή.
1945
Δύναμη 220 Ιερολοχιτών απελευθερώνει το νησί της Ρόδου και προξενεί σοβαρές ζημιές σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!