Θεσσαλία - Βουλή

Οριοθέτηση Ν. Ικονίου και Κοσκινά – Εποικιστικά Σχέδια Νομού - Συνάντηση Σκόνδρα -Ταγαρά

Οι οριοθετήσεις του οικισμού του Ν. Ικονίου και του Τοπικού Διαμερίσματος Κοσκινά, δρομολογήθηκαν επιτυχώς κατά την συνάντηση εργασίας της Βουλευτή του Νομού μας, κ. Ασημίνας Σκόνδρα, με τον Υφυπουργό Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος του ΥΠΕΝ, κ. Νίκο Ταγαρά.

Περισσότερα...

Ασ. Σκόνδρα: Ξεκαθαρίζουμε το θολό τοπίο στο εργασιακό

«Το νομοσχέδιο για την προστασία της εργασίας, κάνει ένα μεγάλο βήμα μπροστά. Δίνει ώθηση στην ελληνική οικονομία, διευκολύνοντας την ανάπτυξη, την ανταγωνιστικότητα και την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, πάντα με βασικό άξονα την πραγματική και αποτελεσματική προστασία των εργαζομένων».

Περισσότερα...

Μήνυμα του κ. Γιώργου Κωτσού ενόψει της έναρξης των Πανελληνίων εξετάσεων

«Με την έναρξη των Πανελληνίων εξετάσεων, θα ήθελα να εκφράσω όλο το σεβασμό μου στους μαθητές της Γ΄Λυκείου, που κατόρθωσαν να διανύσουν μια ιδιαίτερη και πρωτόγνωρη σχολική χρονιά, μακριά από το φυσικό τους  χώρο το σχολείο, μακριά από τους συμμαθητές τους και τους εκπαιδευτικούς. Παρόλα αυτά ο στόχος σας, εξακολουθεί να παραμένει ίδιος, μια θέση στα Πανεπιστήμια μας .

Περισσότερα...

Ασ. Σκόνδρα: Η Υγεία είναι πολύτιμο αγαθό και όχι πεδίο πολιτικής εκμετάλλευσης

«Οι αλλαγές που σχεδιάζει η Κυβέρνηση, στο χάρτη του Εθνικού Συστήματος Υγείας έχουν στον πυρήνα τους, τις βέλτιστες υπηρεσίες στους συμπολίτες μας και είναι απαράδεκτο, να διαστρεβλώνονται από τον ΣΥΡΙΖΑ, στοχεύοντας σε κομματικά οφέλη», τόνισε η Βουλευτής κ. Ασημίνα Σκόνδρα, με αφορμή τις αντιδράσεις που προκάλεσε η τοποθέτηση του Πρωθυπουργού. «Είναι πολιτικός κανιβαλισμός, η προσπάθεια κάποιων στελεχών της αντιπολίτευσης, να επηρεάσουν αρνητικά και να ανησυχούν τους πολίτες, χωρίς να παραθέτουν ουσιαστικούς λόγους και επιχειρήματα.

Περισσότερα...

Παρέμβαση της Ασ. Σκόνδρα στον Υπουργό Περιβάλλοντος κ. Σκρέκα για τον ΔΕΔΔΗΕ

Παρέμβαση, στα πλαίσια του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, έκανεπρος τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Κώστα Σκρέκα, η Βουλευτής του Νομού μας, κ. Ασημίνα Σκόνδρα, με αφορμή τα προβλήματα λειτουργίας στον ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλος αριθμός έργωνστην Καρδίτσα, που για μεγάλο χρονικό διάστημα βρίσκονται σε εκκρεμότητα υλοποίησης.

Περισσότερα...

«Επιτακτική ανάγκη να αφουγκραστούμε τα μηνύματα της φύσης»

Άρθρο του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργου Κωτσού μέλος της ειδικής μόνιμης επιτροπή προστασίας περιβάλλοντος με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Το περιβάλλον αποτελεί πηγή ζωής για την ανθρωπότητα.  Η επιβίωση μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με αυτό. Δυστυχώς, καθημερινά αντιμετωπίζει κινδύνους που οι άνθρωποι του προκαλούμε.

Περισσότερα...

Συνάντηση Α. Σκόνδρα και Χ. Σταïκούρα για τον νέο εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών

Συνάντηση είχε η Βουλευτής του Νομού μας, κ. Ασημίνα Σκόνδρα, με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταïκούρα, για τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών, που προβλέπεται στο νέο πτωχευτικό νόμο, για την ρύθμιση οφειλών και παροχή δεύτερης ευκαιρίας. Ο εν λόγω μηχανισμός αφορά σε πληρωμή οφειλών, στο Δημόσιο και στα ταμεία έως 240 δόσεις και για χρέη στις τράπεζες έως 420 δόσεις.

Περισσότερα...

«69 εκ. ΕΥΡΩ για ορεινό τουρισμό και τουρισμό υγείας και ευεξίας»

Συνάντηση του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργου Κωτσού με την Υφυπουργό Τουρισμού κα. Σοφία Ζαχαράκη

Μεγάλες προοπτικές για την Τουριστική Ανάπτυξη στο Νομό μας διανοίγονται μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης, καθώς θα διατεθούν 69 εκ. ΕΥΡΩ για την περεταίρω ανάπτυξη του Ορεινού Τουρισμού και του Τουρισμού Υγείας και Ευεξίας.

Περισσότερα...

«Με εκπροσώπους των ιδιοκτητών ταξί βρέθηκε ο Κωτσός»

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός με εκπροσώπους των ιδιοκτητών ταξί.

Ο Καρδιτσιώτης Βουλευτής συναντήθηκε με τους κ. Λάζαρο Κανιούρα, κ. Φώτη Σβεντζούρη από Καρδίτσα, κ. Παναγιώτη Σκρέτα από Σοφάδες, κ. Βαγγέλη Καρακώστα από Παλαμά και κ. Γιώργο Πλακιά από Μουζάκι.

Περισσότερα...

Πρόταση Κωτσού για στήριξη των τουριστικών επιχειρήσεων στο Νομό Καρδίτσας

Πρόταση να ληφθεί ειδική μέριμνα για τα καταλύματα του Νομού Καρδίτσας στα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού ΟΑΕΔ – ΟΠΕΚΑ για την περίοδο 2021 – 2022 κατέθεσε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...

Σελίδα 1 από 102

Έναρξη
Προηγούμενο
1

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 04.59
Δύση: 20.00
Σελήνη
12 ημερών
1732
Οι Τούρκοι αποκεφαλίζουν στην Χίο τον νεομάρτυρα Νικήτα από την Νίσυρο.
1818
Μύηση του Παπαφλέσσα στην Φιλική Εταιρεία.
1821
Η Ρεντίνα στα Άγραφα περιέρχεται πάλι στους Τούρκους, οι οποίοι προβαίνουν σε βιαιοπραγίες σε βάρος του πληθυσμού.
1824
Αρχίζει η καταστροφή των Ψαρών από τους Τούρκους.
1905
Σκοτώνεται ο Μακεδονομάχος Ιωάννη Καλογεράκη ενώ επιτίθεται κατά κομιτατζήδων στον Αετό Φλώρινας.
1913
Ο Ελληνικός Στρατός νικά τον βουλγαρικό στο Κιλκίς και το Λαχανά.
1921
Απελευθέρωση της Νίκαιας και παράδοση της Τενέδου από τους Άγγλους στην Ελλάδα.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Κυριακάτικο πρωινό

Κυριακάτικο πρωινό στην κουζίνα και η σύζυγος τηγανίζει αυγά.
Σύζυγος, αγουροξυπνημένος, ετοιμάζει τον καφέ, πίνει μια γουλιά και μετά πάει και στέκεται ακριβώς δίπλα από την σύζυγο, παρατηρώντας προσεκτικά τα αυγά. Πίνει άλλη μια γουλιά καφέ... Και αρχίζει να φωνάζει πανικόβλητος:
- Πρόσεχε...ΠΡΟΣΕΧΕ! Βάλε κι άλλο βούτυρο! Θεούλη μου! Έχεις βάλει μαζί στο τηγάνι! ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ Γύρνα τα. Γύρνα τα ΤΩΡΑ! Χρειάζονται κι άλλο βούτυρο. Μα που θα βρούμε κι άλλο ΒΟΥΤΥΡΟ; Ωραία... ΠΡΟΣΕΧΕ, θα σου ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ! Προσεχτικά... ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ! Σου είπα ΠΡΟΣΕΧΕ! Ποτέ δεν με ακούς εμένα... ΠΟΤΕ! Γρήγορα! Γύρνα τα ΓΡΗΓΟΡΑ! Είσαι τρελή; Τα έχεις παίξει; ξεχάσεις να τα αλατίσεις, όλο το ξεχνάς το αλάτι. Βάλε αλάτι. ΑΛΑΤΙ! ΒΑΛΕ ΑΛΑΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ!  
Η γυναίκα έχει μείνει αποσβολωμένη.
- Τι έπαθες άνθρωπε μου; Τι φωνάζεις μέσα στο αυτί μου;
Ο σύζυγος ξαφνικά ηρεμεί τελείως και απαντάει...
- Ήθελα να σου δείξω πως είναι να σε έχω συνοδηγό όταν οδηγάω.