Τρίκαλα: Ανδρας «ξάφρισε» ηλικιωμένη προσποιούμενος τον υπάλληλο της ΔΕΗ

Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Τρικάλων περίπτωση κλοπής, με τη μέθοδο της απασχόλησης και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα.
Ειδικότερα, προχθές (12-07-2023) το μεσημέρι σε περιοχή των Τρικάλων, ο δράστης, προσποιούμενος υπάλληλο της ΔΕΗ και με το πρόσχημα επισκευής υποτιθέμενης βλάβης, εισήλθε εντός της οικίας ηλικιωμένης ημεδαπής.

Ακολούθως, την έπεισε να τοποθετήσει όσα χρήματα είχε σε μία μαξιλαροθήκη, υπό τον φόβο καταστροφής αυτών από βραχυκύκλωμα, ενώ στη συνέχεια, αφαίρεσε, χωρίς να γίνει αντιληπτός, το χρηματικό ποσό των -900- ευρώ που είχε τοποθετήσει η ηλικιωμένη εντός της μαξιλαροθήκης και τράπηκε σε φυγή.

 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.29
Δύση: 19.21
Πανσέληνος
1821
Οι Τούρκοι κυριεύουν το Γαλάτσι της Μολδαβίας, πυρπολούν την πόλη και σφάζουν τους χριστιανούς κατοίκους.
Οι Ψαριανοί αρπάζουν από τον κόλπο του Αίνου 23 τουρκικά κανόνια και τα μεταφέρουν στα Ψαρά.
1824
Η σορός του λόρδου Βύρωνα μεταφέρεται στη Ζάκυνθο προς ταφή.
1829
Ο Τούρκος φρούραρχος παραδίδει με συνθήκη το φρούριο της Ναυπάκτου στον Αυγουστίνο Καποδίστρια.
1897
Οι Ελληνικές δυνάμεις που αμύνονται στην περιοχή Γριμπόβου Άρτας αναγκάζονται να συμπτυχθούν προς την Άρτα.
1919
Απόβαση του Ελληνικού Στρατού στην Σμύρνη.
1941
Αυτοκτονεί η Πηνελόπη Δέλτα, μην αντέχοντας να βλέπει τη γερμανική κατοχή.
1945
Δύναμη 220 Ιερολοχιτών απελευθερώνει το νησί της Ρόδου και προξενεί σοβαρές ζημιές σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!