Easy Bake Live Cooking, Christmas Bubble Show & Χριστουγεννιάτικο Workshop από το Σ.Α.Ε.Κ. «ΟΜΗΡΟΣ»!
Το Fashion City Outlet, το εμπορικό κέντρο «της καρδιάς μας», συνεχίζει το γιορτινό του πρόγραμμα με μια ακόμη σειρά δραστηριοτήτων που κάνουν τα Χριστούγεννα των παιδιών πιο γλυκά, δημιουργικά και… μαγικά από ποτέ.
Την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου (17:00–20:00) και το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου (12:00–15:00), οι μικροί μας φίλοι μπαίνουν στην πιο νόστιμη χριστουγεννιάτικη δράση με το Easy Bake Live Cooking. Ο σεφ του EasyBake από τους Μύλους Αγ. Γεωργίου ετοιμάζει λαχταριστά pancakes επί σκηνής, τα παιδιά δοκιμάζουν γλυκές δημιουργίες Easy Bake και παίρνουν μαζί τους ιδέες και έντυπα με συνταγές που μπορούν να απολαύσουν στο σπίτι με όλη την οικογένεια.
Το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου, στις 12:00 και στις 18:00, η μαγεία κορυφώνεται με το Christmas Bubble Show. Μια διαδραστική παράσταση όπου οι μικροί πρωταγωνιστές πειραματίζονται με μικρές, μεσαίες και… τεράστιες σαπουνόφουσκες, ζώντας μια εμπειρία γεμάτη γέλιο και φαντασία. Και στο φινάλε, όποιο παιδί το επιθυμεί μπορεί να μπει μέσα σε μια πραγματική bubble, χαρίζοντας μια στιγμή που θα θυμάται για πολύ καιρό.
Η γιορτινή τριλογία ολοκληρώνεται την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου, από τις 12:00 έως τις 15:00, με μια νέα, ζεστή και δημιουργική δράση από το Σ.Α.Ε.Κ. «ΟΜΗΡΟΣ». Τα Τμήματα Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής στήνουν ένα ζωντανό εργαστήριο όπου τα παιδιά φτιάχνουν και ψήνουν χριστουγεννιάτικα μπισκότα και δημιουργούν τα δικά τους μπισκοτόσπιτα, ενώ το Τμήμα Παιδαγωγικών γεμίζει τον χώρο χρώματα και χαμόγελα με face painting για τους μικρούς επισκέπτες. Ταυτόχρονα, προσφέρονται γλυκίσματα και κεράσματα για μικρούς και μεγάλους, ολοκληρώνοντας μια πραγματικά γιορτινή εμπειρία.
Με δωρεάν άνετο parking, συνεχές ωράριο λειτουργίας και μοναδικές προσφορές στα αγαπημένα brands, το Fashion City Outlet υποδέχεται τα Χριστούγεννα με δωρεάν δράσεις που γεμίζουν χαμόγελα όλη την οικογένεια.
EasyBake, Bubbles, Christmas Magic και ένα χριστουγεννιάτικο εργαστήρι γεμάτο γλυκές δημιουργίες.
Όλα… στο κέντρο της καρδιάς μας: στο Fashion City Outlet!
.
|
![]() |
||||||||||||
![]() |
![]() |
||||||||||||
|
Το αεροδρόμιο
Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν. Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη: – Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο; – Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης. Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο: – Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο! |
|
Γιατί θέλουμε η πένα μας να γράφει την αλήθεια.
Η δημόσια ενημέρωση είναι καθήκον ενός δημοσιογράφου. Η ομάδα μας έχει ως σκοπό τον ελεύθερο λόγο άνευ κινήτρων. Η πένα μας έχει όνομα!