altΠαρελήφθησαν 42 νέοι κάδοι απορριμμάτων για κοινότητες και οικισμούς

Με αμείωτο ρυθμό και έμπρακτη προσήλωση στις ανάγκες της καθημερινότητας, η Δημοτική ΑρχήΑργιθέας συνεχίζει να εργάζεται αδιάκοπα, έως και την τελευταία ημέρα του χρόνου, επιβεβαιώνοντας στην πράξη ότι η ευθύνη απέναντι στον δημότη δεν γνωρίζει ώρες, ούτε ημερολόγιο!

Στην Αγορασιά, στο Αμαξοστάσιο του Δήμου, παρουσία του Δημάρχου Αργιθέας κ. Ανδρέα Στεργίου, των Αντιδημάρχων κ. Χαράλαμπου Πούλιου και κ. Κωνσταντίνου Μερεντίτη, καθώς και δημοτικών υπαλλήλων, έγινε παραλαβή 42 νέων κάδων απορριμμάτων, οι οποίοι θα διανεμηθούν άμεσα σε κοινότητες και οικισμούς του Δήμου, ενισχύοντας ουσιαστικά την καθημερινή λειτουργία της αποκομιδής σε ολόκληρη την περιοχή. Πρόκειται για 30 κάδους 660 λίτρων και 12 κάδους 1100 λίτρων, με ποδομοχλό.
Η εν λόγω προμήθεια υλοποιήθηκε με ιδίους πόρους και αποτελεί συνέχεια των πολύ σημαντικών προμηθειών εκατοντάδων νέων κάδων που πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία χρόνια,  γεγονός που αναδεικνύει τον ξεκάθαρο προσανατολισμό της Δημοτικής Διοίκησης, ότι η καθαριότητα αποτελεί κομβική και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα.Παράλληλα, συνεχίζεται απρόσκοπτα και με αποφασιστικότητα ο υποδειγματικός τρόπος συλλογής απορριμμάτων σε όλα τα χωριά, διασφαλίζοντας την προστασία του περιβάλλοντος, τη δημόσια υγεία και την ποιότητα ζωής των κατοίκων.
Ο ΔήμοςΑργιθέας αποδεικνύει συνεχώς με έργα, ότι η υπευθυνότητα, η οργάνωση και η συνέπεια παραμένουν σταθερές αξίες για τη Δημοτική Αρχή.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.42
Δύση: 17.41
Σελήνη
13 ημερών
1854
Ελληνικά επαναστατικά σώματα πολιορκούν και καταλαμβάνουν την Άρτα.
1914
Οι Μεγάλες Δυνάμεις παραχωρούν και νομικώς στην Ελλάδα τα νησιά του Αιγαίου.
1996
Ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού πέφτει υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες στη θαλάσσια περιοχή της νησίδος Ίμια.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!