Καλοκαίρι 2022: Πριν φύγετε για διακοπές, μην ξεχάσετε να ελέγξετε το αυτοκίνητό σας

altTο καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και μαζί του έχει μπει και η περίοδος των διακοπών.

Ειδικά φέτος με τις αυξήσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια πολλοί θα επιλέξουν προορισμούς που μπορούν να πάνε με το αυτοκίνητό τους. Και ας έχουν πάρει οι τιμές των καυσίμων την ανηφόρα.

Ο τελευταίος παράγοντας είναι από μόνος του λόγος αρκετός προκειμένου να ασχοληθεί κανείς με τη συντήρηση του οχήματός του πριν φύγει για διακοπές, καθώς ένα αυτοκίνητο που είναι σε καλή κατάσταση είναι κατά κανόνα πιο οικονομικό. Και βέβαια δύσκολα θα κάνει… διακοπές μέσα στις διακοπές για να τις χαλάσει.
Ένας επιπλέον λόγος είναι φυσικά και οι υψηλές θερμοκρασίες του περιβάλλοντος που δυσκολεύουν και άλλο την λειτουργία τόσο του κινητήρα όσο και των επιμέρους συστημάτων.
Ακόμα λοιπόν και αν δεν έχει φτάσει η ώρα της τακτικής συντήρησης του αυτοκινήτου σας με βάση τα χιλιόμετρα που έχει διανύσει ή το χρόνο που έχει περάσει από το τελευταίο σέρβις ένας έλεγχος πριν ξεκινήσετε δεν έβλαψε ποτέ κανένα. Ειδικά από τη στιγμή που πολλές αντιπροσωπείες τον προσφέρουν δωρεάν σε συνδυασμό με σημαντικές εκπτώσεις για τυχόν εργασίες που θα προκύψουν και ανταλλακτικά που θα χρειαστούν.

Περισσότερες λεπτομέρειες στο "cnn.gr" (εδώ)

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.26
Δύση: 19.07
Πρώτο Τέταρτο
1675
Επτακόσιοι Μανιάτες αναχωρούν και εγκαθίστανται στην Κορσική.
1821
Ο Ομέρ Βρυώνης καταλαμβάνει και πυρπολεί την Ισσό Βοιωτίας και τη Μονή Αγίου Μελετίου.
1822
Νικηφόρος μάχη στον Αποκόρωνα Χανίων.
1878
Υπογράφεται η Συνθήκη της Χαλέπας μεταξύ Κρητών επαναστατών και Τούρκων.
1922
Σφαγές Ελλήνων από Τούρκους στη Μαγνησία της Ιωνίας.
1943
Οι Γερμανοί εκτελούν 82 Έλληνες στην Ήπειρο.
1955
Φθάνει στην Κύπρο ο Βρετανός στρατάρχης Χάρντινγκ και αναλαμβάνει τα καθήκοντά του ως κυβερνήτης.
1958
Οι Βρετανοί σκοτώνουν αμάχους Κυπρίους σε επιδρομή στην Αμμόχωστο.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το παιδί και ο κουρέας

Ένα νεαρό αγόρι μπαίνει σε ένα κουρείο και ο κουρέας ψιθυρίζει στον πελάτη: «Αυτό είναι το πιο χαζό παιδί στον κόσμο. Δες». Ο κουρέας τότε βάζει ένα δολάριο στο ένα χέρι και κάτι ψιλά στο άλλο. «Διάλεξε όποιο θες», λέει στο παιδί. Το παιδί παίρνει τα ψιλά και φεύγει. «Τι σου είπα;», λέει ο κουρέας, «το παιδί δεν θα μάθει ποτέ». Αργότερα, ο πελάτης συναντά το παιδί στον δρόμο, να τρώει παγωτό. «Να σε ρωτήσω, νεαρέ, γιατί δεν πήρες το δολάριο;», ρώτησε ο πελάτης. «Τη μέρα που θα πάρω το δολάριο, το παιχνίδι θα τελειώσει», λέει το παιδί.