Μετάθεση των εκδηλώσεων της 12ης συνάντησης σχολικών χορωδιών Καρδίτσας για λόγους δημόσιας υγείας

Από 30 Απριλίου έως 17 Μαίου 2020

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 3 Μαρτίου 2020 το πρωί στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνου Νούσιου, με τη σύμφωνη γνώμη των Δημάρχων Καρδίτσας κ. Βασιλείου Τσιάκου, του Δημάρχου Μουζακίου κ. Φάνη Στάθη, του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Καρδίτσας κ. Μιχάλη Παπανούσκα, της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Καρδίτσας κ. Ευαγγελίας Χατζηδημητρίου, του Προέδρου του ΕΒΕ Καρδίτσας κ. Κώστα Ζυγογιάννη και του Διευθυντή του Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας κ. Νίκου Ευθυμιάδη, αποφασίστηκε σύμφωνα και με τις εντολές του Υπουργείου Υγείας και τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας, για λόγους δημόσιας υγείας, η μετάθεση των εκδηλώσεων της 12ης Διεθνής Συνάντησης Σχολικών Χορωδιών από 30 Απριλίου έως 17 Μαίου 2020.

Στην απόφαση συνέβαλε σημαντικά η απόφαση αρκετών σχολικών χορωδιών να ακυρώσουν τη συμμετοχή τους, καθώς και η έντονη ανησυχία πολλών γονέων χορωδών.
Η Εκδήλωση που είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020 στις 7:30 στον Ιερό Ναό του Αγίου Σεραφείμ στο Φανάρι Καρδίτσας που αφορά την παρουσίαση της Υμνολογίας του Προστάτη και Πολιούχου Αγίου Σεραφείμ, θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.07
Δύση: 18.41
Σελήνη
21 ημερών
1829
Υπογραφή συνθήκης μεταξύ Δ. Υψηλάντη και των Τούρκων.
1914
Τμήματα στρατού της Αυτόνομης Βορείου Ηπείρου εισέρχεται και απελευθερώνει το Βεράτιο.
1943
Το αντιτορπιλικό "Κουντουριώτης" αποβιβάζει άγημα στο Καστελλόριζο και υψώνει την Ελληνική Σημαία.
Γερμανικό πλοίο εμβολίζει και βυθίζει το Ελληνικό υποβρύχιο "Λάμπρος Κατσώνης".
1946
Αλβανική συμμορία εισέρχεται στην περιοχή Πλάκας και Ποντικάτων Ηπείρου αλλά αποκρούεται από ελληνική περίπολο.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!