ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Η συνδικαλιστική μαφία της ΓΣΕΕ από πραξικόπημα σε πραξικόπημα

Η Ομοσπονδία Συνταξιούχων ΙΚΑ, που είναι η μεγαλύτερη Ομοσπονδία στην χώρα, είναι μέλος της ΓΣΕΕ από το έτος 1946, συμμετέχει σε όλες τις διαδικασίες της Γενικής Συνομοσπονδίας και με βάση το Καταστατικό της ΓΣΕΕ εκλέγει αντιπροσώπους που παίρνουν μέρος στις διαδικασίες του συνεδρίου της ΓΣΕΕ με δικαίωμα λόγου. Επίσης στο συνέδριο εκλέγονται και τρία μέλη της στη διοίκηση της ΓΣΕΕ,με δικαίωμα λόγου και συμβουλευτική ψήφο στις συνεδριάσεις της.

Έτσι και εφέτος, με βάση σχετική εγκύκλιο της ΓΣΕΕ, εκλέχτηκαν οι αντιπρόσωποι για την συμμετοχή τους στο 39ο επικείμενο συνέδριο της ΓΣΕΕ στο Ηράκλειο της Κρήτης και έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες για να λάβουν μέρος (έκδοση εισιτηρίων, κρατήσεις δωματίων κλπ).
Ξαφνικά οι αντιπρόσωποι της Ομοσπονδίας ΙΚΑ ειδοποιήθηκαν να μην μεταβούν στο Ηράκλειο Κρήτης στο συνέδριο και τις διαδικασίες για την εκλογή των τριών μελών στη διοίκηση της ΓΣΕΕ να της πραγματοποιήσουν στην Αθήνα προβάλλοντας αστείες μέχρι γελοίες δικαιολογίες περί οικονομίας κλπ. Μιλάνε για οικονομία αυτοί που διασπαθίζουν τα προγράμματα του ΙΝΕ για ίδιο όφελος και για να εξαγοράζουν συνειδήσεις και να στήνουν πλαστούς συσχετισμούς σε σωματεία και Εργατικά Κέντρα για να υπηρετούν κυβερνήσεις και εργοδότες!
Η συνδικαλιστική μαφία της ΓΣΕΕ για άλλη μια φορά ζήλεψε τα πραξικοπήματα του Παπανδρέου του 1985 που εκπαραθύρωσε τη νόμιμη ηγεσία της ΓΣΕΕ και διόρισε τους αρεστούς στους βιομήχανους αυλοκόλακες, διαγράφοντας όποιο σωματείο δεν τους έγλυψε τα βρώμικα πόδια τους!
Καταγγέλλουμε στους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους της χώρας μας τον επιχειρούμενο αποκλεισμό των συνταξιούχων και δηλώνουμε στα λαμόγια, μικρά και μεγάλα, που λυμαίνονται για την πάρτη τους τα προγράμματα του ΙΝΕ-ΓΣΕΕβάζοντας πλάτη στο αλυσοδέσιμο των εργαζομένων στα αφεντικά, ότι δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να αποκόψει το συνταξιουχικό κίνημα από το εργατικό, όπως επιδιώκουν χρόνια τώρα οι σφουγκοκωλάριοι των επιχειρηματιών.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Η Πρόεδρος Καρυά Ελένη
Ο Γεν. Γραμματέας Κρανιάς Βασίλης

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.53
Δύση: 19.04
Σελήνη
29 ημερών
1821
Περίπου 70 Έλληνες επαναστάτες οχυρώνονται στο Λεβίδι της Αρκαδίας.
1825
Δύναμη 6.000 Τούρκων, υπό τον Κιουταχή, αρχίζει την δεύτερη πολιορκία του Μεσολογγίου.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!