10 κωμικές σειρές για να δεις τώρα στο σπίτι και να «κολλήσεις»

altΑυτές τις μέρες που το συλλογικό καλό επιβάλλει να μείνουμε σπίτι, η τεχνολογία μπορεί να μας κάνει παρέα. Ανακαλύψτε λοιπόν μια σειρά που σας αρέσει και κάντε υπομονή μέχρι να περάσουν τα δύσκολα. Μια πραγματικά μια καλή κωμωδία, μπορεί να σας φτιάξει το κέφι και να σας κάνει να ξεχάσετε λίγο την δύσκολη κατάσταση.

Fleabag
Βρετανική σειρά με την φοβερή Phoebe Waller-Bridge, στον ρόλο μιας νεαρής Λονδρέζας που δεν είναι καθόλου «καλό κορίτσι», έχει όμως όλα τα προβλήματα ενός ανθρώπου που ζει σε μια μεγαλούπολη: προσπαθεί να συνέλθει από τον θάνατο της κολλητής της, να αντιμετωπίσει τα οικονομικά της προβλήματα, να τα βγάλει πέρα με την οικογένειά της, και ταυτόχρονα να καλύψει την ακόρεστη μανία της για σεξ! Ανατρεπτική και πανέξυπνη κομεντί που αποτελεί διασκευή του ομότιτλου θεατρικού έργου που έγραψε η πρωταγωνίστρια. Έχει σαρώσει τα βραβεία και έχει αποκτήσει φανατικούς οπαδούς.

Περισσότερες λεπτομέρειες στη “ bovary.gr” (εδώ)

 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.05
Δύση: 19.45
Σελήνη
4 ημερών
1823
Σφαγές Ελλήνων σε Θεσσαλία και Φθιώτιδα από τους Τούρκους.
1941
Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν το χωριό Γαλατάς Χανίων, το οποίο ανακαταλμβάνεται τις βραδινές ώρες από Ελληνικά τμήματα.
1954
Υπογράφεται μεταξύ Ελλάδος και Βουλγαρίας η "Δήλωση των Παρισίων", με την οποία αποκαθίστανται οι σχέσεις των δύο χωρών.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το παιδί και ο κουρέας

Ένα νεαρό αγόρι μπαίνει σε ένα κουρείο και ο κουρέας ψιθυρίζει στον πελάτη: «Αυτό είναι το πιο χαζό παιδί στον κόσμο. Δες». Ο κουρέας τότε βάζει ένα δολάριο στο ένα χέρι και κάτι ψιλά στο άλλο. «Διάλεξε όποιο θες», λέει στο παιδί. Το παιδί παίρνει τα ψιλά και φεύγει. «Τι σου είπα;», λέει ο κουρέας, «το παιδί δεν θα μάθει ποτέ». Αργότερα, ο πελάτης συναντά το παιδί στον δρόμο, να τρώει παγωτό. «Να σε ρωτήσω, νεαρέ, γιατί δεν πήρες το δολάριο;», ρώτησε ο πελάτης. «Τη μέρα που θα πάρω το δολάριο, το παιχνίδι θα τελειώσει», λέει το παιδί.