«Μένουμε σπίτι» και παίζουμε μέχρι τελικής πτώσεως -4+1 app για να διασκεδάσετε

altΤώρα που «μένουμε σπίτι» έχουμε αλλάξει διακόσμηση, τα ντουλάπια και οι ντουλάπες έχουν τακτοποιηθεί και η κουζίνα έχει πάρει «φωτιά» με τις συνταγές του Πετρετζίκη.Μέσα απ’ όλη αυτή τη νέα καθημερινότητα του «μένουμε σπίτι», δεν θα μπορούσε να λείπει το παιχνίδι. Και δεν μιλάμε μόνο για Monopoly, Jenga και PlayStation αλλά και για διάφορα apps που, ευτυχώς, μας φτιάχνουν τη διάθεση και μας κάνουν να περνάμε χρόνο με την οικογένειά μας ή και μόνοι μας.
Μένουμε σπίτι και παίζουμε
Πες το με
Η εφαρμογή είναι πραγματικά απίθανη και θα «πεθάνετε» από τα γέλια. Οι παίκτες καλούνται να διαλέξουν με τι θα παίξουν από τις τέσσερις επιλογές: μία λέξη, ένα φωνήεν, ντιν ή παντομίμα. Η περιγραφή του ζητούμενου μπορεί να γίνει με μία από αυτές τις επιλογές, η οποία έχει καθοριστεί εξ αρχής.
Το πιο δύσκολο είναι μία λέξη, όπου χρειάζεται να περιγραφεί η κάρτα με μία και μόνο λέξη. Το πιο αστείο είναι το φωνήεν. Ο παίκτης προσπαθεί να περιγράψει το ζητούμενο, αντικαθιστώντας όλα τα φωνήεντα με το φωνήεν που του δίνεται. Π.χ. με το γράμμα «Α» το «Καλή διασκέδαση!» γίνεται«Καλά δαασκάδασα!».
Εάν θέλετε, όμως, να γελάσετε με την ψυχή σας, τώρα που μένετε σπίτι, βάλτε τον να περιγράψει το ζητούμενο, αντικαθιστώντας όλα τα φωνήεν. Π.χ. τη λέξη μήλο με το γράμμα «Α». «Ανα τα αμάρα ταν γαατρά κάνα πάρα»… δηλαδή «Ένα την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα»!
Πες βρες
Γνωστό και αγαπημένο. Χωριστείτε σε ομάδες και σκεφτείτε γρήγορα. Το Πες Βρες συνδυάζει γνώσεις, οξυδέρκεια και ανταγωνισμό. Ο χρόνος ξεκινά… «Ποιες είναι οι 10 πολυπληθέστερες χώρες της Ευρώπης;». Κάθε σωστή απάντηση επιλέγεται και οι πόντοι συγκεντρώνονται. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα και εσείς ψάχνεις τις 10 σωστές απαντήσεις.
 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.05
Δύση: 19.45
Σελήνη
4 ημερών
1823
Σφαγές Ελλήνων σε Θεσσαλία και Φθιώτιδα από τους Τούρκους.
1941
Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν το χωριό Γαλατάς Χανίων, το οποίο ανακαταλμβάνεται τις βραδινές ώρες από Ελληνικά τμήματα.
1954
Υπογράφεται μεταξύ Ελλάδος και Βουλγαρίας η "Δήλωση των Παρισίων", με την οποία αποκαθίστανται οι σχέσεις των δύο χωρών.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το παιδί και ο κουρέας

Ένα νεαρό αγόρι μπαίνει σε ένα κουρείο και ο κουρέας ψιθυρίζει στον πελάτη: «Αυτό είναι το πιο χαζό παιδί στον κόσμο. Δες». Ο κουρέας τότε βάζει ένα δολάριο στο ένα χέρι και κάτι ψιλά στο άλλο. «Διάλεξε όποιο θες», λέει στο παιδί. Το παιδί παίρνει τα ψιλά και φεύγει. «Τι σου είπα;», λέει ο κουρέας, «το παιδί δεν θα μάθει ποτέ». Αργότερα, ο πελάτης συναντά το παιδί στον δρόμο, να τρώει παγωτό. «Να σε ρωτήσω, νεαρέ, γιατί δεν πήρες το δολάριο;», ρώτησε ο πελάτης. «Τη μέρα που θα πάρω το δολάριο, το παιχνίδι θα τελειώσει», λέει το παιδί.