Ειδήσεις

Θωρακίζεται με την Antiflood ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ!

Ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ, με μεγάλη χαρά και τιμή, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την εταιρεία αντιπλημμυρικών προϊόντων Antiflood.
Η Antifloodκατέχει ηγετική θέση στη δημιουργία αντιπλημμυρικών προϊόντων, δίνοντας μακροχρόνιες λύσεις σε κάθε ανάγκη αντιπλημμυρικής προστασίας.Η διοίκηση και το δυναμικό του Α.Σ.Κ., αισθανόμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μια εταιρεία με την πορεία και τη δυναμική της Antiflood, μοιράζεται μαζί μας το όραμα για την ανάπτυξη της κοινωνίας και του αθλητισμού.

Η Antiflood είναι μια Ελληνική εταιρεία, μέλος του ομίλου UrbanInnovations, η οποία κατασκευάζει μοναδικά προϊόντα αντιπλημμυρικής προστασίας. Η κλιματική αλλαγή είναι μία πραγματικότητα που παρεμβαίνει βίαια πλέον στις ζωές μας, με τη συχνότητα των φαινόμενων να αυξάνεται ραγδαία. Για αυτό πλέον κρίνεται αναγκαία η προστασία της δημόσιας αλλά και της ιδιωτικής περιουσίας με λύσεις εξειδικευμένες για το σκοπό αυτό.
Τα προϊόντα της εταιρείας, μπορούν να προσφέρουν ουσιαστικές λύσεις αντικαθιστώντας ημίμετρα περιορισμένης αποτελεσματικότητας όπως είναι οι σάκοι άμμου, τα χωμάτινα αναχώματα κλπ.
Η εταιρεία παρέχει μία ευρεία γκάμα προϊόντων ταχείας ανάπτυξης και τοποθέτησης τα οποία παρέχουν λύσεις σε δημόσιους χώρους για την προστασία ολόκληρων οικισμών και πόλεων, αλλά εκτείνονται και στον ιδιωτικό τομέα όπως είναι η αντιπλημμυρική θωράκιση βιομηχανικών εγκαταστάσεων, καταστημάτων και κατοικιών.
ΗAntiflood (1ο χλμ Περιφερειακή οδού Καρδίτσας – Τρικάλων)εγγυάται τη θωράκιση στα αντιπλημμυρικά συστήματα και είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που πίσω από την εμπορική της ονομασία και την επιτυχημένη διαδρομή της βρίσκεται ο Καρδιτσιώτης επιχειρηματίας κ. Κωνσταντίνος Τσίντζας. Στηρίζοντας δυναμικά την ομάδας της Καρδίτσας, που είναι και ο τόπος καταγωγής του, αποδεικνύει ταυτόχρονα την ειλικρινή του διάθεση συμπόρευσης για κάθε προσπάθεια που κοιτάζει μπροστά και ψηλά.
Για τη συνεργασία, ο κ. Κωνσταντίνος Τσίντζας δήλωσε: «Αξίζουν πραγματικά πολλά συγχαρητήρια στη διοίκηση της ομάδας, στο προπονητικό team, σε όλους τους παράγοντες τις ομάδας και φυσικά σε όλα τα παιδιά που βρίσκονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο για τις μεγάλες στιγμές και συγκινήσεις που χαρίζουν στην πόλη μας. Είναι πολύ σημαντικό για μία μικρή επαρχιακή πόλη όπως η Καρδίτσα να μπορεί να συμμετέχει στην κορυφαία κατηγορία του Ελληνικού μπάσκετ, και να μπορούμε να παρακολουθούμε από την άνεση της πόλης μας αγώνες και διοργανώσεις αυτού του επιπέδου. Θα σταθώ περισσότερο στα μικρά και νέα παιδιά της πόλης μας τα οποία μπορούν να παρακολουθούν από κοντά αθλητές που μέχρι τώρα έβλεπαν μόνο στην τηλεόραση καθώς και στις αφίσες που κρεμούσαν στο δωμάτιο τους. Γεγονός που φέρνει τα νέα παιδιά πιο κοντά στον αθλητισμό καλλιεργώντας με αυτόν τον τρόπο αθλητική παιδεία και κουλτούρα.Ο όμιλος urbaninnovations θα είναι πάντα δίπλα στην ομάδα και θα συνδράμει κατά το μέτρο που μπορεί ώστε η ομάδα αυτή να συνεχίσει να μας χαρίζει μοναδικές στιγμές και να κάνει τα Σαββατοκύριακα μας λίγο πιο όμορφα. Σας ευχαριστούμε πολύ».

Γνώμη

«O ύπνος του δικαίου» δίπλα στο μαγκάλι…
Ο Γιώργος Χελάκης γράφει στο sport-fm.gr για τον Έλληνα που κοιμάται ενώ του διαλύουν τη ζωή.
Κοιμάται ο μαλάκας! Του πετσοκόβουν τον μισθό, τον απολύουν, τον κυνηγάνε οι τράπεζες κι ο μαλάκας κοιμάται.
Όταν ξυπνάει βλέπει τις… αναιμικές διαδηλώσεις στην τηλεόραση και ειρωνεύεται τους διαδηλωτές. «Τι νομίζουν ότι θα κερδίσουν οι μαλάκες», αναρωτιέται, περιμένοντας να αρχίσει ο Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής. Περισσότερα

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.49
Δύση: 19.07
Σελήνη
9 ημερών
1566
Ο Πιαλή Πασάς με 10.000 άνδρες εκδιώκει τους και Γενουάτες καταλαμβάνει την Χίο.
1821
Ο Πρόκριτος Κων. Λαχανάς κηρύσσει την Επανάσταση στην Σάμο, υψώνοντας την Σημαία της Επαναστάσεως στην πόλη Βαθύ.
1822
Οι Τούρκοι απαγχονίζουν στην Αδριανούπολη τον πρώην Οικουμενικό Πατριάρχη Κύριλλο και άλλους κληρικούς και λαϊκούς.
1897
Σημειώνεται η μοναδική Ελληνική νίκη, στην περιοχή Βελεστίνου, κατά τον ατυχή Ελληνοτουρκικό πόλεμο του 1897.
1941
Ο Ελληνικός Στρατός εκκενώνει την Ερσέκα και την Χειμάρρα.
Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν την Κατερίνη και τα Γρεβενά.
1944
Φονεύεται από αντάρτες του ΕΛΑΣ ο Σχης Δημήτριος Ψαρρός και πολλοί αιχμαλωτισθέντες συμπολεμιστές του.
1956
Κύπριοι αγωνιστές της ΕΟΚΑ ανατινάζουν δύο δεξαμενές πετρελαίου στην Λευκωσία.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"