Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας

Τακτική συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020 και ώρα 19.30μμ στο Δημαρχείου Καρδίτσας στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου προς συζήτηση των παρακάτω θεμάτων:

1ο. Εισήγηση προς την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής σχετικά με έναρξη διαδικασίας τροποποίησης για καλύτερη διευθέτηση οικοδομικών γραμμών μεταξύ των οτ 446-440 στην οδό Μακρυγιάννη.(εισ. : Φ. Μούστου)
2ο. Εισήγηση προς την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής σχετικά με αίτημα σημειακής διορθώσης στο ΓΠΣ Καρδίτσας στο λεκτικό των περιοχών ΠΕΠ-4 και ΠΕΠΔ εθνικών επαρχιακών οδών για τις ΑΠΕ.(εισ. : Φ. Μούστου)
3ο. Συζήτηση & λήψη γνωμοδότησης προς την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής που αφορά την έγκριση κανονιστικής απόφασης σχετικά με την μόνιμη μείωση του ορίου ταχύτητας στην πόλη της Καρδίτσας στα 30 χλμ/ώρα. (εισ. : Ναταλία Τζέλλου)
4ο. Εισήγηση προς την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής σχετικά με καθορισμό τιμής μονάδας για τη μετατροπή ιδιωτικής έκτασης που δεν αφαιρέθηκε σε γη και μετατρέπεται σε χρηματική εισφορά για την ιδιοκτησία του ΠΑΠΑΛΙΤΣΑ ΣΤΕΦΑΝΟΥ του ΚΩΝ. . (εισ.: Γ. Ζαρακότας)
5ο. Εισήγηση προς την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής σχετικά με καθορισμό τιμής μονάδας για τη μετατροπή ιδιωτικής έκτασης που δεν αφαιρέθηκε σε γη και μετατρέπεται σε χρηματική εισφορά για την ιδιοκτησία του ΠΑΠΑΛΙΤΣΑ ΣΤΕΦΑΝΟΥ του ΚΩΝ. . (εισ.: Γ. Ζαρακότας)
6ο. Εισήγηση προς την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής σχετικά με καθορισμό τιμής μονάδας για τη μετατροπή ιδιωτικής έκτασης που δεν αφαιρέθηκε σε γη και μετατρέπεται σε χρηματική εισφορά για την ιδιοκτησία της ΠΑΠΑΛΙΤΣΑ ΕΛΕΝΗ του ΚΩΝ. .(εισ.: Γ. Ζαρακότας)
7ο. Συζήτηση & λήψη γνωμοδότησης σχετικά με την αίτηση της Ένωσης Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας νομού Καρδίτσας, με την οποία ζητούν παραχώρηση Χώρου στην σε μια κεντρική Πλατεία της Καρδίτσας, προκειμένου να ανεγερθεί ένα μνημείο Πεσόντων Αστυνομικών.(Θεμα από αναβολή) (εισ.: πρόεδρος Κοινότητας Καρδίτσας)
8ο. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με προσωρινή κατά χρήση παραχώρηση χώρου στο Άλσος Λουμάκη για την διεξαγωγή του 46ου φεστιβάλ ΚΝΕ ΟΔΗΓΗΤΗ την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020.(Θεμα αναβολής) (εισ.: πρόεδρος Κοινότητας Καρδίτσας)
Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών σύμφωνα με το άρθρο 10 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 55/11.03.2020 τεύχος A’) “Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του” και την αριθ. 163/33282/29-5-2020 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών

Η Πρόεδρος
Της Κοινότητας Καρδίτσας
ΓΙΑΒΑΖΗ – ΧΑΛΙΑΜΑΛΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΩ

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.53
Δύση: 17.29
Σελήνη
11 ημερών
1822
Δύο πολεμικά και δύο πυρπολικά των Ψαρών προσβάλλουν τον τουρκικό στόλο στον λιμένα της Τενέδου.
1826
Μάχη στη Δόβραινα Βοιωτίας και ελληνική νίκη.
1912
Ο Οπλαρχηγός του Μακεδονικού Αγώνος Καπετάν Δούκας, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Στρατό, απελευθερώνει την Ελευθερούπολη.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Αγώνας με μια αρκούδα

Δύο κατασκηνωτές περπατούν μέσα στο δάσος, όταν μια αρκούδα εμφανίζεται στο ένα μέτρο.
Η αρκούδα βλέπει τους κατασκηνωτές και αρχίζει να τους πλησιάζει.
Ο πρώτος άνδρας ρίχνει κάτω την τσάντα του και αρχίζει να φορά τα αθλητικά του παπούτσια.
Ο δεύτερος άνδρας λέει: «Τι κάνεις; Τα αθλητικά δεν θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις την αρκούδα».
«Δεν χρειάζεται να ξεπεράσω την αρκούδα», λέει ο άλλος.
«Αρκεί να τρέξω πιο γρήγορα από σένα».