Θεσσαλία - Καρδίτσα

Οι μαθητές της Α΄ Τάξης του 5ου ΓΕΛ Καρδίτσας στην Θεσσαλονίκη

Την Τρίτη 20-2-2024 η Α’ Τάξη του 5ου ΓΕΛ Καρδίτσας πραγματοποίησε ημερήσια εκπαιδευτική εκδρομή στη Θεσσαλονίκη.Πρώτος σταθμόςήταν η Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου Θεολόγου Σουρωτής. Εκπαιδευτικοί και μαθητές τιμώντας την ιερότητα του χώρου εισήλθαν στην Ιερά Μονή, προσκύνησαν τα ιερά λείψανα του Αγίου Αρσενίου και τον τάφο του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου.

Περισσότερα...

Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων

από 26/02/2024 έως 03/03/2024

Ανακοινώνεται ότι για το χρονικό διάστημα από 26Φεβρουαρίου 2024έως 3 Μαρτίου 2024, τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας θα είναι τα ακόλουθα:

Περισσότερα...

Διδακτική επίσκεψη 1ου ΕΠΑ.Λ Μουζακίου στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β’ και Γ’ τάξης του σχολείου μας πραγματοποίησαν την προγραμματισμένη επίσκεψή τους στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών, τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024, συνοδευόμενοι από καθηγητές και καθηγήτριές τους, για να ενημερωθούν και να γνωρίσουν βιωματικά το επάγγελμα του Στρατιωτικού, στα πλαίσια της διδασκαλίας  του μαθήματος του Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

Περισσότερα...

Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων

από 19/02/2024 έως 25/02/2024

Ανακοινώνεται ότι για το χρονικό διάστημα από 19έως 25Φεβρουαρίου 2024, τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας θα είναι τα ακόλουθα:

Περισσότερα...

Πρόσκληση σε Ημερίδα

Το Ινστιτούτο Ξύλου, Επίπλου & Ξύλινης Συσκευασίας σας προσκαλεί στην Ημερίδα Ενημέρωσης και Διάχυσης του Προγράμματος HOPE, η οποία θα πραγματοποιηθεί την:
Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 18:00, στο Αμφιθέατρο του Κτιρίου Γ του Τμήματος Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου & Σχεδιασμού.

Περισσότερα...

Κοινή σύσκεψη φορέων ν. Καρδίτσας

Το Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας και το Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ καλούν όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία εργαζομένων στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα και τους φορείς της Καρδίτσας σε κοινή σύσκεψη στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου την Πέμπτη 15-02-2024 και ώρα 18:30 για να  συναποφασίσουμε την οργάνωση και την επιτυχία της Πανελλαδικής απεργιακής κινητοποίησης στις 28 Φεβρουαρίου 2024.

Περισσότερα...

Ενημέρωση με θέμα «ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ»

Στους εκπαιδευόμενους του παραρτήματος Σοφάδων του ΣΔΕ Καρδίτσας

Την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024, στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Σοφάδων (παράρτημα του ΣΔΕ Καρδίτσας) πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα το κάπνισμα σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Σοφάδων.

Περισσότερα...

Ευχαριστήριο για δωρεά πετρελαίου στα σχολεία ΕΠΑΛ, ΕΝΕΕΓΥΛ και ΕΕΕΕΚ Σοφάδων

προς την εταιρεία Motor Oil και το πρατήριο  Coral – Shell Licensee του κου Σπάρου Ηλία

Οι μαθητές, οιΣύλλογοιΔιδασκόντων και οι Διευθυντές των συστεγαζόμενων σχολείων ΕΠΑΛ Σοφάδων, ΕΝΕΕΓΥΛ Σοφάδων και ΕΕΕΕΚ Σοφάδωνεκφράζουν την ευγνωμοσύνη τουςστην εταιρεία MotorOil για την ευγενική χορηγία σε πετρέλαιο θέρμανσης προς το σχολικό μας συγκρότημα.

Περισσότερα...

ΚΟΒ Κέδρου του ΚΚΕ: Στη μνήμη του Ανδρέα Καρπενησιώτη

Έφυγε από κοντά μας ο σύντροφος Ανδρέας Καρπενησιώτης από τη Λουτροπηγή,  παλιό μέλος του ΚΚΕ με πλούσια δραστηριότητα στο χωριό του και την ευρύτερη περιοχή .
Η ΚΟΒ Κέδρου του ΚΚΕ εκφράζει τα βαθιά συλλυπητήρια στους οικείους με τη διαβεβαίωση πως θα διατηρεί ζωντανή τη μνήμη του και θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να καλύψει το κενό που αφήνει ο Ανδρέας.


 

Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων

από 12/02/2024 έως 18/02/2024

Ανακοινώνεται ότι για το χρονικό διάστημα από 12 έως 18 Φεβρουαρίου 2024, τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας θα είναι τα ακόλουθα:

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...

Σελίδα 1 από 304

Έναρξη
Προηγούμενο
1

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.10
Δύση: 18.12
Σελήνη
17 ημερών
1575
Αποκεφαλισμός στην Κωνσταντινούπολη του νεομάρτυρα Ιωάννη Κάλφα.
1821
Ο Αρχιστράτηγος Αλέξανδρος Υψηλάντης, οι Αξιωματικοί και οι Στρατιώτες ορκίζονται τον όρκο της Ελευθερίας.
1822
Αγωνιστές επιτίθενται κατά πολυαρίθμων τουρκικών δυνάμεων στην Χαλανδρίτσα Πατρών.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"