Θεσσαλία - Βουλή

Παρέμβαση Κωτσού σε Κικίλια για να λειτουργήσουν άμεσα εμβολιαστικά κέντρα σε Σοφάδες και Μουζάκι!

Τη λειτουργία άμεσα εμβολιαστικών κέντρων σε Σοφάδες και Μουζάκι ζητά με παρέμβασή του προς τον Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια ο Βουλευτής Ν.Δ. του Νομού μας κ. Γιώργος Κωτσός.

Συγκεκριμένα, σε σχετική Ερώτηση που κατάθεσε στη Βουλή ο Καρδιτσιώτης πολιτικός, αναφέρει τα παρακάτω:

Περισσότερα...

Παρέμβαση Γ. Κωτσου για αποζημίωση επιχειρηματιών

που νόσησαν η νοσούν από covid-19 και αδυνατούν να εργαστούν στην επιχείρηση τους!

Στον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα παρενέβη ο Βουλευτής Ν.Δ. Ν. Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός ζητώντας να προβλεφτεί αποζημίωση και για τους επιχειρηματίες που νόσησαν η νοσούν από COVID-19, γεγονός που δεν τους επιτρέπει να εργαστούν στην επιχείρησή τους που δεν ανεστάλη η λειτουργία της.

Περισσότερα...

Παρέμβαση Γ. Κωτσού σε κ. Σκρεκα για αναβάθμιση των δικτύων ΔΕΔΔΗΕ και τα αγροτικά φωτοβολταϊκά!

Αναφορά στη Βουλή προς το νέο Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα, κατέθεσε ο Βουλευτής Ν.Δ. Ν. Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός, σε συνέχεια προηγούμενων παρεμβάσεων που έκανε μετά από επαφές που είχε με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αγροτικών Φωτοβολταϊκών.

Περισσότερα...

Καθοριστική η συνδρομή της Α. Σκόνδρα στην κατασκευή του μεγάλου αρδευτικού έργου στο Δ. Παλαμά

Εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων μετά από 5 χρόνια προσπάθειας

Την ικανοποίησή της εκφράζει η Βουλευτής κ. Ασημίνα Σκόνδρα, που ένα μεγάλο αρδευτικό έργο, ύψους 6.000.000 ευρώ στο Δήμο Παλαμά και μέρους του Δήμου Σοφάδων, πήρε το δρόμο της υλοποίησης.

Περισσότερα...

Κρατική συνδρομή για τις καθιζήσεις στον Δ. Λίμνης Πλαστήρα ζητάει η Ασ. Σκόνδρα

Μετά από επίσκεψη που πραγματοποίησε στον Δήμο Λίμνης Πλαστήρα,η Βουλευτής του Νομού μας κ. Ασημίνα Σκόνδρα, όπου είχε συνάντηση καιενημέρωσηαπό τον Δήμαρχο κ. Παναγιώτη Νάνο για τα τελευταία φαινόμενα των κατολισθήσεων και των καθιζήσεων σε περιοχές του Δήμου, προχώρησε στην κατάθεση αναφοράς,προς τους Υπουργούς Εσωτερικών και Υποδομών, κ.κ. Θεοδωρικάκο και Καρμανλή, αντίστοιχα.

Περισσότερα...

Ασ. Σκόνδρα: Υπεγράφη η ΚΥΑ άρσης απαγόρευσης για το κυνήγι

Συνεχείς επαφές και συνεργασία είχε όλο το προηγούμενο διάστημα, η Βουλευτής του Νομού μας, κ. Ασημίνα Σκόνδρα με τους συναρμόδιους Υπουργούς, για το ζήτημα της απαγόρευσης του κυνηγιού στο σύνολο της Επικράτειας, λόγω των έκτακτων μέτρων του COVID-19.

Περισσότερα...

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα από την Ασημίνα Σκόνδρα

Αγαπητοί συμπολίτες
“Χριστός γεννάται δοξάσατε”
Ημέρα λύτρωσης, αγαλλίασης και χαράς
Τα φετινά Χριστούγεννα, μπορεί να είναι διαφορετικά, δεν παύει όμως να μεταδίδουν το μήνυμα της αγάπης, της ελπίδας, της ομοψυχίας και της πίστης σε όλο τον κόσμο.
Τώρα είναι  η στιγμή που χρειάζεται η κοινωνική συνοχή και η αλληλεγγύη, κυρίως προς τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας.

Περισσότερα...

Γ.Κωτσός:Δίνεται παράταση στα όρια απόσυρσης τουριστικών λεωφορείων & ΚΤΕΛ και οικονομική ενίσχυση

Τακτοποιείται το ζήτημα παράτασης των ορίων ηλικίας απόσυρσης τουριστικών λεωφορείων και ΚΤΕΛ, αλλά και της ενίσχυσης των επαγγελματιών του κλάδου με τα Άρθρα 110& 111 του κατεπείγοντος σ/ν που το Υπουργείο Υγείας κατέθεσε στη Βουλή και ψηφίστηκε από την Ολομέλεια, το οποίο αφορά «ρυθμίσεις για την προστασία της δημόσιας υγείας από τις συνέπειες της πανδημίας του κορονοϊού COVID-19, την ενίσχυση των μέσων μαζικής μεταφοράς, την επιτάχυνση της απονομής των συντάξεων, τη ρύθμιση οφειλών προς τους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης και άλλες κατεπείγουσες διατάξεις».

Περισσότερα...

Ασημίνα Σκόνδρα: «Οι πολίτες προσδοκούν σωστές αποφάσεις»

Να σταθούν στο ύψος των πραγματικών δεδομένων και αντάξιοι της εμπιστοσύνης των πολιτών, κάλεσε η Βουλευτής κ. Ασημίνα Σκόνδρα, από το βήμα της Βουλής, τα κόμματα της Αντιπολίτευσης, κατά την τοποθέτησή της στο Νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας.
Μεταξύ άλλων ανέφερε:  
«Η πανδημία έχει δημιουργήσει έκτακτες συνθήκες σε ολόκληρη την υφήλιο. Βλέπουμε ένα μετά το άλλο, μεγάλα, ισχυρά, ανεπτυγμένα κράτη, να προχωρούν σε καθολικά lockdown.

Περισσότερα...

Α. Σκόνδρα: Πάνω από 132 εκατ. € στην Καρδίτσα… Πρωτόγνωρη στήριξη της Κυβέρνησης

Η χώρα μας ζει σε μία πρωτόγνωρη και δύσκολη πραγματικότητα. Την κρίσιμη αυτή περίοδο, η Πολιτεία οφείλει να διαφυλάξει το υπέρτατο αγαθό της ζωής και της υγείας των πολιτών. Παράλληλα η Κυβέρνηση, με κάθε δυνατό τρόπο,προσπαθεί να σταθεί δίπλα στους πολίτες, που πλήττονται οικονομικά από την πανδημία αλλά και τις συνέπειες των φυσικών καταστροφών, που υπέστηκατά τόπους η χώρας μας, με αποκορύφωμα για την Καρδίτσα, την θεομηνία του Ιανού.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...

Σελίδα 1 από 95

Έναρξη
Προηγούμενο
1

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.51
Δύση: 17.24
Σελήνη
4 ημερών
1822
Επαναστατικά σώματα Κρητών καταλαμβάνουν την Μονή Αρκαδίου.
1827
Νικηφόρος μάχη των Ελλήνων κατά των Τούρκων στο Δίστομο της Λιβαδειάς.
1838
Στα Ιωάννινα απαγχονίζεται από τους Τούρκους ο νεομάρτυρας Γεώργιος από τα Γρεβενά.
1919
Ο Ελληνικός Στρατός διεξάγει σκληρές μάχες στη Χερσώνα της Μεσημβρινής Ρωσίας.
1923
Υπογράφεται η ελληνοτουρκική σύμβαση για την ανταλλαγή των πληθυσμών.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Ήξερε πότε θα αρχίσει

Ένας άντρας γυρνάει από τη δουλειά κουρασμένος, κάθεται στην πολυθρόνα, ανοίγει την τηλεόραση παίρνει το τηλεκοντρόλ στα χέρια του, και λέει στη γυναίκα του: αγάπη μου πιάσε μια μπύρα πριν αρχίσει.
Εκείνη του φέρνει μια μπύρα και δέκα λεπτά αργότερα, αυτός λέει πάλι: μωρό μου πιάσε μια μπύρα πριν αρχίσει.
Η γυναίκα του φέρνει άλλη μια μπύρα.
Μερικά λεπτά αργότερα, ο άντρας της λέει να φέρει άλλη μια μπύρα.
Η γυναίκα, τότε του λέει: Δεν νομίζεις ότι πίνεις πολύ μπύρα; Δεν είναι ούτε μίση ώρα που γύρισες και ήπιες δύο μπύρες και δεν έβγαλες τα σκουπίδια, δεν άλλαξες τη λάμπα στη κουζίνα, το γκαράζ είναι άνω κάτω. Ποτέ θα τα κάνεις όλα αυτά;
Ο άντρας τότε μουρμουρίζει: Τώρα αρχίζει…