Λύνει το πρόβλημα άρδευσης του Δημοτικού Σταδίου Οιχαλίας η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Νέο σύστημα αυτόματου ποτίσματος στο Δημοτικό Στάδιο Οιχαλίας «Μπάμπης Παπαχατζής» εγκαθιστά η Περιφέρεια Θεσσαλίας, με έργο  προϋπολογισμού 24.800 ευρώ.
«Με σχέδιο και προγραμματισμό, αναβαθμίζουμε  τις υποδομές στα γήπεδα ποδοσφαίρου της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και σε όλη τη Θεσσαλία, ώστε να είναι ασφαλή και λειτουργικά» τονίζει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. 

«Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις υπηρεσίες μας στηρίζουμε με έργα τον ερασιτεχνικό αθλητισμό,  με το  πρότυπο πρόγραμμα ανακατασκευής γηπέδων και βελτίωσης αθλητικών εγκαταστάσεων.  Για μας ο αθλητισμός είναι αναγκαιότητα και το αποδεικνύουμε στην πράξη. Συμβάλλει στη σωματική υγεία  και την ψυχική ισορροπία. Έχει  σημαντική κοινωνική λειτουργία, δίνει διέξοδο στην νεολαία, διαμορφώνει συνεργατικούς χαρακτήρες και ανταγωνισμό προσφοράς» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Το νέο σύστημα
Το έργο στο στάδιο Οιχαλίας αφορά στην τοποθέτηση δύο δεξαμενών χωρητικότητας 10.000 λίτρων η καθεμία, οι οποίες θα γεμίζουν  από τη γεώτρηση.  Στη συνέχεια των δύο δεξαμενών θα τοποθετηθεί αντλία,  η οποία θα διοχετεύει το νερό στο υπάρχον δίκτυο το οποίο θα συμπληρωθεί από νέο δίκτυο ώστε να είναι αποτελεσματική  η  άρδευση των γηπέδων. Παράλληλα θα τοποθετηθεί και σύστημα αυτόματου ποτίσματος που θα περιλαμβάνει  καλωδιώσεις,  ηλεκτροβάνες,  πίνακα αυτοματισμού και ό,τι άλλο απαιτείται για την άρδευση του Δημοτικού Σταδίου και τα βοηθητικών γηπέδων.

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.00
Δύση: 19.53
Πανσέληνος
1191
Επανάσταση των Κυπρίων κατά των Άγγλων.
1801
Ο νεομάρτυρας Μάρκος από τη Σμύρνη αποκεφαλίζεται στη Χίο από τους Τούρκους.
1822
Ο Δράμαλης, αφού έπνιξε στο αίμα την επανάσταση του Πηλίου, φτάνει στην Κόρινθο.
1825
Ο ήρωας της Γραβιάς, Οδυσσέας Ανδρούτσος, δολοφονείται διά στραγγαλισμού από τους Μαμούρη, Παπακώστα και Τριανταφυλλίνα.
1827
Ο Θ. Κολοκοτρώνης διατάσσει επιστράτευση στις περιοχές Μυστρά, Μεσσηνίας, Αρκαδίας, Λεονταρίου, Καρύταινας και Φαναρίου.
1833
Ο Βασιλεύς Όθων φθάνει απρόοπτα στην Σμύρνη της σκλαβωμένης Ιωνίας, με την αγγλική φρεγάτα Μαδαγασκάρη.
1896
Ο Μακεδόνας οπλαρχηγός Αθανάσιος Μπρούφας αποβιβάζεται με 86 άνδρες στην Σκάλα Ελευθεροχωρίου.
1941
Οι Γερμανοί φονεύουν τον αρχιμανδρίτη Φώτιο Θεοδοσάκη και δύο άλλους Κρήτες στο Σκαλάνι μπροστά στους κατοίκους του χωριού.
1944
Ελληνικός στολίσκος συμμετέχει στις αποβατικές επιχειρήσεις των συμμάχων στη Νορμανδία.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Αγώνας με μια αρκούδα

Δύο κατασκηνωτές περπατούν μέσα στο δάσος, όταν μια αρκούδα εμφανίζεται στο ένα μέτρο.
Η αρκούδα βλέπει τους κατασκηνωτές και αρχίζει να τους πλησιάζει.
Ο πρώτος άνδρας ρίχνει κάτω την τσάντα του και αρχίζει να φορά τα αθλητικά του παπούτσια.
Ο δεύτερος άνδρας λέει: «Τι κάνεις; Τα αθλητικά δεν θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις την αρκούδα».
«Δεν χρειάζεται να ξεπεράσω την αρκούδα», λέει ο άλλος.
«Αρκεί να τρέξω πιο γρήγορα από σένα».