Χώρο πολιτισμού και κοινωνικής συνάθροισης δημιουργεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας στη Μηλιά Καλαμπάκας

Ένα νέο χώρο πολιτισμού και συνάθροισης κοινού δημιουργεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας στη Μηλιά Καλαμπάκας. Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση του έργου προϋπολογισμού 60.000 ευρώ που αφορά τη ανακαίνιση δημοτικού κτιρίου προκειμένου να στεγάσει δράσεις του τοπικού πολιτικού συλλόγου και να αποτελέσει χώρο συνάθροισης για κατοίκους και επισκέπτες του οικισμού.

«Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους, τον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Μηλιάς και τις τεχνικές μας υπηρεσίες δημιουργούμε ένα χώρο – σημείο αναφοράς για την πολιτιστική και κοινωνική ζωή των ορεινών οικισμών που ικανοποιεί τις επιθυμίες των ανθρώπων της υπαίθρου» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.47
Δύση: 17.00
Σελήνη
27 ημερών
920
Ο Ρωμανός Α΄ Λεκαπηνός ανακηρύσσεται συναυτοκράτωρ, ως επίτροπος του ανήλικου αυτοκράτορα Κωνσταντίνου Ζ΄ Πορφυρογέννητου.
1823
Στο Αιτωλικό αρχίζει τις εργασίες της η Συνέλευση της Δυτικής Χέρσου Ελλάδος με πρόεδρο τον Στρατηγό Τσόγκα.
1913
Υποβάλλεται το "Πρωτόκολλο της Φλωρεντίας", με το οποίο η Βόρειος Ήπειρος παραχωρείται στην Αλβανία.
1940
Αποβίβαση του Μακεδονομάχου ιατρού Βασιλείου Βεργή στο Αγαθονήσι Δωδεκανήσου, όπου με 14 άνδρες εξόντωσε την εκεί ιταλική φρουρά.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!