Ειδήσεις

Μητσοτάκης: Live η συνέντευξη Τύπου για την οικονομία

Δείτε live τη συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού


Με θέματα οικονομίας, ανάπτυξης και απασχόλησης «ανοίγει» ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τις θεματικές συνεντεύξεις Τύπου που θα παραχωρήσει το επόμενο διάστημα, καθώς η χώρα «βαδίζει» προς τις εκλογές.
Αναμένεται να παρουσιάσει τα πεπραγμένα της κυβέρνησης αλλά και το σχέδιό της για την επόμενη τετραετία.

Ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να θέσει στο επίκεντρο τα θέματα της ακρίβειας που απασχολούν άλλωστε ολόκληρη την κοινωνία. Στην κυβέρνηση θεωρούν την οικονομία «βαρύ χαρτί» και προνομιακό πεδίο για την κυβέρνηση.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η κυβέρνηση ετοιμάζει νέα παρέμβαση ενόψει Πάσχα με τη μορφή επιδόματος για ευάλωτους και συνταξιούχους ύψους από 250 -300 ευρώ.

Δεν απέκλεισε ένα τέτοιο ενδεχόμενο ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, τονίζοντας σήμερα ότι δημοσιονομικός χώρος δημιουργείται και πως ο πρωθυπουργός θα αποφασίσει πως θα αξιοποιηθεί.

Περισσότερα στο cnn.gr - εδώ

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.13
Δύση: 17.10
Σελήνη
24 ημερών
1800
Οι Τούρκοι απαγχονίζουν τον αγιορείτη νεομάρτυρα Κωνσταντίνο από την Ύδρα.
1821
Οι Τούρκοι πυρπολούν τον Πολύγυρο Χαλκιδικής και σφάζουν πολλούς από τους κατοίκους του.
1827
Νικηφόρος μάχη στο Τρικέρι Μαγνησίας.
1848
Οι Τούρκοι απαγχονίζουν στην Κρήτη τον νεομάρτυρα Παντελεήμονα.
1906
Το ανταρτικό σώμα του Ανθυπολοχαγού Σαράντου Αγαπηνού (Τέλλου Άγρα) επιτίθεται εναντίον της βουλγαρικής καλύβας στο Ζερβοχώρι της λίμνης Γιαννιτσών.
1919
Συνθήκη του Νεϊγύ, με την οποία τερματίστηκε η εμπόλεμη κατάσταση μεταξύ των νικητριών δυνάμεων και της Βουλγαρίας.
1940
Απώθηση της ιταλικής μεραρχίας Φερράρα στο στενό Δελβινακίου από τον Ελληνικό Στρατό.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!