Μπισκοτένιες μπάρες βρώμης: Το νέο «must» για το πρωινό σας

altΑυτές οι μπισκοτένιες μπάρες βρώμης με σταφίδα και σοκολάτα, που σας χαρίζουν πρωτεΐνη και φυτικές ίνες, θα γίνουν οι αγαπημένες σας…Το πρωινό είναι ένα από τα πιο σημαντικά γεύματα στην καθημερινή μας διατροφή. Μας χαρίζει ενέργεια για να ξεκινήσουμε την ημέρα μας, ενισχύει τις πνευματικές και σωματικές μας αποδόσεις, μας κρατάει χορτάτους μέχρι το επόμενο γεύμα, συμβάλλει στον έλεγχο του βάρους μας αλλά και στην εύρυθμη λειτουργία του πεπτικού μας συστήματος.
Κι ενώ γνωρίζουμε ότι για να είναι ισορροπημένο και θρεπτικό, θα πρέπει να περιλαμβάνει φρέσκες τροφές, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι βαρετό ή… άνοστο. Οι μπισκοτένιες μπάρες βρώμης με σταφίδα είναι ιδανικές για μια απολαυστική και δυναμική αρχή.
Τι μας χαρίζουν
Είναι «πλούσιες» σε φυτικές ίνες από την βρώμη ενώ έχουν και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες από την κανέλα, που μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση των επιπτώσεων της χρόνιας φλεγμονής. 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.42
Δύση: 20.20
Τελευταίο Τέταρτο
1826
Οι Νικηταράς, Πλαπούτας και Γενναίος Κολοκοτρώνης νικούν τον Ιμπραήμ στο Βασαρά Λακωνίας.
1849
Καταστέλλεται από τις αγγλικές αρχές της Κεφαλληνίας επαναστατικό κίνημα των Ελλήνων κατά της Αγγλίας στη νήσο.
1916
Οι Γερμανο-Βούλγαροι κυριεύουν το Σιδηρόκαστρο.
1921
Λήγει η μάχη του Αρτίζ Νταγ, μετά την κατάληψή του από το 4ο και 14ο Σύνταγμα Πεζικού.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το παιδί και ο κουρέας

Ένα νεαρό αγόρι μπαίνει σε ένα κουρείο και ο κουρέας ψιθυρίζει στον πελάτη: «Αυτό είναι το πιο χαζό παιδί στον κόσμο. Δες». Ο κουρέας τότε βάζει ένα δολάριο στο ένα χέρι και κάτι ψιλά στο άλλο. «Διάλεξε όποιο θες», λέει στο παιδί. Το παιδί παίρνει τα ψιλά και φεύγει. «Τι σου είπα;», λέει ο κουρέας, «το παιδί δεν θα μάθει ποτέ». Αργότερα, ο πελάτης συναντά το παιδί στον δρόμο, να τρώει παγωτό. «Να σε ρωτήσω, νεαρέ, γιατί δεν πήρες το δολάριο;», ρώτησε ο πελάτης. «Τη μέρα που θα πάρω το δολάριο, το παιχνίδι θα τελειώσει», λέει το παιδί.