Στο μπαζάρ της οργάνωσης «Κανείς Μόνος» ο Δ. Κουρέτας

Στο πασχαλινό μπαζάρ του οργανισμού «Κανείς Μόνος» στη Λέσχη Αξιωματικών Λάρισας βρέθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δ. Κουρέτας, ενισχύοντας την προσπάθεια αλληλεγγύης των ενεργών πολιτών της Λάρισας τις ημέρες το Πάσχα.
Στο σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Κουρέτας εξήρε τη δράση του οργανισμού και τόνισε πως η αλληλεγγύη μεταξύ των ανθρώπων, ιδιαίτερα σε περιοχές όπως η Θεσσαλία που αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα λόγων των φυσικών καταστροφών, είναι το πιο ελπιδοφόρο μήνυμα μπροστά στις άγιες μέρες του Θείου δράματος και της Ανάστασης.

Η Οργάνωση Κανείς Μόνος δραστηριοποιείται στον τομέα της κοινωνικής αλληλεγγύης και διοργάνωσε μπαζάρ συλλογής βοήθειας προς τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα κοινωνικού αποκλεισμού τις ημέρες του Πάσχα.

 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.07
Δύση: 19.59
Πανσέληνος
685
Πεθαίνει ο Αυτοκράτορας Κωνσταντίνος Δ΄ ο Πωγωνάτος και τον διαδέχεται ο υιός του Ιουστινιανός Β΄.
1913
Μετά την ραγδαία προέλαση του Ελληνικού Στρατού, καταλαμβάνονται τα στενά της Κρέσνας, βαθειά μέσα στο βουλγαρικό έδαφος.
1920
Η Μεραρχία Σμύρνης φθάνει στην Αρκαδιούπολη (Λουλέ Μπουργκάζ), μετά από ταχεία προέλαση στην Ανατολική Θράκη.
1944
Οι Γερμανοί εκτελούν με ξιφολόγχη Έλληνες στην Σιάτιστα.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!