Η Ομάδα Γυναικών Ταμασίου (μέλος ΟΓΕ) συμπορεύεται με τις αποφάσεις που πάρθηκαν στην Νίκαια από την Π.Ε.Μ. για μπλόκο στον Ε65 της Καρδίτσας την Κυριακή 30 Νοέμβρη στη 1μμ.
Καλεί όλες τις γυναίκες της περιοχής μας, αγρότισσες, αυτοαπασχολούμενες να συμβάλλουν σ αυτόν τον δίκαιο αγώνα που δίνουμε για την αξιοπρεπή επιβίωσή μας.
Τα ψίχουλα που έδωσαν την Παρασκευή μας εξόργισαν περισσότερο. Οι προσπάθειες της κυβέρνησης να χτυπήσει το αγωνιστικό κίνημα των αγροτών, έστω και με αυτά τα λίγα που έδωσε, δεν πρέπει να πιάσει τόπο!
Δεν πάει άλλο!!Πρέπει να διεκδικήσουμε οργανωμένα πραγματικές λύσεις για τα χρόνια προβλήματά μας, για την επιβίωση του πρωτογενή τομέα, την αγροτιά!!
ΟΛΕΣ ΣΤΟΝ Ε65 ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΝΟΕΜΒΡΗ
|
![]() |
||||||||||||
![]() |
![]() |
||||||||||||
|
Το αεροδρόμιο
Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν. Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη: – Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο; – Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης. Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο: – Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο! |
|