«Συλλυπητήριο μήνυμα Γ. Κωτσού για το θάνατο του επί σειρά ετών Δημάρχου Σοφάδων Ν. Δαμψαρά»

Με αφορμή τον αδόκητο χαμό του πρώην Δημάρχου Νικολάου Δαμψαρά ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Έφυγε από τη ζωή ο επί σειρά ετών Δήμαρχος Σοφάδων και καλός φίλος Νικόλαος Δαμψαράς,η προσωπικότητα του οποίου κατέχει δεσπόζουσα θέση στην ιστορική μνήμη των πολιτών του Νομού Καρδίτσας.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του έμεινε ενεργός στα κοινά αφήνοντας το στίγμα του σε πολλά μεγάλα ζητήματα του τόπου. Διετέλεσε Δήμαρχος στο Δήμο Σοφάδων επί σειρά ετών καθώς εκλέχθηκε για 3 συνεχόμενες θητείες, από το 1979 μέχρι το 1990. Ο Νικόλαος Δαμψαράς διετέλεσε πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ΤΕΔΚ του Νομού Καρδίτσας, βάζοντας τη σφραγίδα του σε σημαντικά για την ανάπτυξη του τόπου έργα όπως η ίδρυση της ΑΝ.ΚΑ.
Ο Νικόλαος Δαμψαράς, έκτος από ένας εξαίρετος Δήμαρχος, για τον οποίο η τοπική κοινωνία έχει να του προσάψει μόνο θετικά σχόλια, εκτός από ένα δυναμικό στέλεχος της αυτοδιοίκησηςόπου η εμπειρία του στα ζητήματα της ευρύτερης περιοχής ήταν για όλους πολύτιμα εχέγγυα, αποτέλεσε και έναν πολύ καλό φίλο, ο οποίος κατά τη διάρκεια της θητείας μου ως προέδρουκαι διευθύνοντασύμβουλου της ΑΝ.ΚΑ στάθηκε στο πλευρό μου ως νομικός σύμβουλος της εταιρίας.
Από σήμερα η αυτοδιοίκηση του νομού Καρδίτσας θα είναι πιο φτωχή.
Εκφράζω από την καρδιά μου,τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους συνεργάτες του,
Καλό Παράδεισο»

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.08
Δύση: 18.39
Σελήνη
21 ημερών
629
Ο Αυτοκράτωρ Ηράκλειος επιστρέφει νικητής στην Κωνσταντινούπολη, φέρνοντας μαζί του τον Τίμιο Σταυρό.
1814
Ιδρύεται η Φιλική Εταιρεία από τους Νικόλαο Σκουφά, Αθανάσιο Τσακάλωφ και Εμμανουήλ Ξάνθο στην Οδησσό της Ρωσίας.
1825
Ο Ιμπραήμ κυριεύει την Κυπαρισσία, καίει τα Φιλιατρά, τους Γαργαλιάνους και την Λιγούδιστα και επιστρέφει στα Μεσσηνιακά φρούρια.
1831
Υπογράφεται το Πρωτόκολλο του Λονδίνου, με το οποίο ρυθμίζονται τα σύνορα μεταξύ Ελλάδος-Τουρκίας στη γραμή Άρτας-Βόλου.
1848
Εξέγερση στο Αργοστόλι Κεφαλληνίας από ομάδες ενόπλων χωρικών, με σκοπό την κατάργηση του καθεστώτος της αγγλικής προστασίας.
1906
Στην πλατεία της Δράμας απαγχονίζεται από τους Τούρκους ο Αρμέν Κούπτσιος (Προκόπιος) από τον Βώλακα Δράμας.
1922
Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος αναγγέλλει με διακήρυξη ότι παραιτείται από τον θρόνο υπέρ του Διαδόχου Γεωργίου.
1943
Πυρπόληση και καταστροφή 11 χωριών και εκτέλεση από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής 352 Κρητών της Επαρχίας Βιάννου Ηρακλείου.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!