Ανακοίνωση - κάλεσμα συμμετοχής στην αυτοκινητοπομπή διαμαρτυρίας της Δευτέρας (21/3)

Το σωματείο εμποροϋπαλλήλων και υπαλλήλων με σχέση ιδιωτικού δικαίου Καρδίτσας χαιρετίζει των αγώνα τον μικρών εμποροβιοτεχνών της περιοχή μας.
Το αυξανόμενο κόστος ζωής, παίρνει επιπλέον φωτιά και από την πολεμική σύγκρουση στην Ουκρανία, που γίνεται για τα κέρδη των μονοπωλιακών ομίλων και δεν έχουν καμία σχέση με τα δικά μας συμφέροντα, για το λόγο αυτό ακριβώς απαιτείται και η άμεση απεμπλοκή της χώρας μας από τον πόλεμο.

Τα αιτήματα για την προστασία του εισοδήματος, απέναντι στην ακρίβεια, στα τιμολόγια του ρεύματος, των καυσίμων και των ειδών λαϊκής κατανάλωσης είναι κοινά.
Εμείς οι εργαζόμενοι θα δώσουμε τον αγώνα, όπως κάναμε όλα αυτά τα χρόνια, ώστε να μπορέσουμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια στον τόπο μας. Πληρώσαμε την κρίση, την πανδημία, τον Ιανό. Δεν θα πληρώνουμε και την ακρίβεια, που είναι αποτέλεσμα της απελευθέρωσης της Ενέργειας και του Πολέμου στην Ουκρανία.

Συμμετέχουμε στην αυτοκινητοπομπή τη Δευτέρα 21 Μαρτίου, 10:30 το πρωί, στο χώρο της εμποροπανήγυρης.  Καλούμε τους εργαζόμενους να πάρουν μαζικά μέρος στην απεργία στης 6 του Απρίλη και στην απεργιακή συγκέντρωση που διοργανώνουμε μαζί με άλλα σωματεία .

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.40
Δύση: 17.43
Πανσέληνος
871
Ισχυρός Βυζαντινός Στόλος καταλαμβάνει το Μπάρι και εκδιώκει τους Άραβες από την Νότιο Ιταλία.
1676
Αποκεφαλίζεται στην Κωνσταντινούπολη ο νεομάρτυρας μοναχός Γαβριήλ από την Προκόνησο.
1829
Καθήκοντα αντιπροσώπου του Κυβερνήτη Καποδίστρια στην Κρήτη αναλαμβάνει ο Ελβετός Χαν.
1854
Ο Ταγματάρχης Σκυλοδήμος περνά με το Τάγμα του τα σύνορα και καταδιώκει τους Τουρκαλβανούς ως την Άρτα.
1897
Ελληνικό εκστρατευτικό σώμα αποβιβάζεται στην Μονή Γωνιάς Κολυμβαρίου των Χανίων.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!