Ανακοίνωση - κάλεσμα συμμετοχής στην αυτοκινητοπομπή διαμαρτυρίας της Δευτέρας (21/3)

Το σωματείο εμποροϋπαλλήλων και υπαλλήλων με σχέση ιδιωτικού δικαίου Καρδίτσας χαιρετίζει των αγώνα τον μικρών εμποροβιοτεχνών της περιοχή μας.
Το αυξανόμενο κόστος ζωής, παίρνει επιπλέον φωτιά και από την πολεμική σύγκρουση στην Ουκρανία, που γίνεται για τα κέρδη των μονοπωλιακών ομίλων και δεν έχουν καμία σχέση με τα δικά μας συμφέροντα, για το λόγο αυτό ακριβώς απαιτείται και η άμεση απεμπλοκή της χώρας μας από τον πόλεμο.

Τα αιτήματα για την προστασία του εισοδήματος, απέναντι στην ακρίβεια, στα τιμολόγια του ρεύματος, των καυσίμων και των ειδών λαϊκής κατανάλωσης είναι κοινά.
Εμείς οι εργαζόμενοι θα δώσουμε τον αγώνα, όπως κάναμε όλα αυτά τα χρόνια, ώστε να μπορέσουμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια στον τόπο μας. Πληρώσαμε την κρίση, την πανδημία, τον Ιανό. Δεν θα πληρώνουμε και την ακρίβεια, που είναι αποτέλεσμα της απελευθέρωσης της Ενέργειας και του Πολέμου στην Ουκρανία.

Συμμετέχουμε στην αυτοκινητοπομπή τη Δευτέρα 21 Μαρτίου, 10:30 το πρωί, στο χώρο της εμποροπανήγυρης.  Καλούμε τους εργαζόμενους να πάρουν μαζικά μέρος στην απεργία στης 6 του Απρίλη και στην απεργιακή συγκέντρωση που διοργανώνουμε μαζί με άλλα σωματεία .

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.08
Δύση: 18.39
Τελευταίο Τέταρτο
629
Ο Αυτοκράτωρ Ηράκλειος επιστρέφει νικητής στην Κωνσταντινούπολη, φέρνοντας μαζί του τον Τίμιο Σταυρό.
1814
Ιδρύεται η Φιλική Εταιρεία από τους Νικόλαο Σκουφά, Αθανάσιο Τσακάλωφ και Εμμανουήλ Ξάνθο στην Οδησσό της Ρωσίας.
1825
Ο Ιμπραήμ κυριεύει την Κυπαρισσία, καίει τα Φιλιατρά, τους Γαργαλιάνους και την Λιγούδιστα και επιστρέφει στα Μεσσηνιακά φρούρια.
1831
Υπογράφεται το Πρωτόκολλο του Λονδίνου, με το οποίο ρυθμίζονται τα σύνορα μεταξύ Ελλάδος-Τουρκίας στη γραμή Άρτας-Βόλου.
1848
Εξέγερση στο Αργοστόλι Κεφαλληνίας από ομάδες ενόπλων χωρικών, με σκοπό την κατάργηση του καθεστώτος της αγγλικής προστασίας.
1906
Στην πλατεία της Δράμας απαγχονίζεται από τους Τούρκους ο Αρμέν Κούπτσιος (Προκόπιος) από τον Βώλακα Δράμας.
1922
Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος αναγγέλλει με διακήρυξη ότι παραιτείται από τον θρόνο υπέρ του Διαδόχου Γεωργίου.
1943
Πυρπόληση και καταστροφή 11 χωριών και εκτέλεση από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής 352 Κρητών της Επαρχίας Βιάννου Ηρακλείου.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!