Σύσκεψη Σωματείων & Φορεών και συνδικαλιστών του νομού ν. Καρδίτσας

Όλοι στη σύσκεψη Σωματείων & Φορεών, συνδικαλιστών του νομού που οργανώνουν το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Υπαλλήλων με σχέση     Ιδιωτικού Δικαίου  και η Ένωση Γιατρών Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας την Πέμπτη 29/9 και ώρα 7:00μμ στο Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας

Τώρα είναι ώρα μάχης, οργάνωσης και αγώνα!
Εργαζόμενοι, αγρότες, αυτοαπασχολούμενοι της πόλης παίρνουμε θέση στον αγώνα ενάντια στα αντιλαϊκά σχέδια της κυβέρνησης και των εργοδοτών

ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ!
ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΙΣ 19:00 ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΣΤΙΣ 9 ΝΟΕΜΒΡΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Η εργατική - λαϊκή οικογένεια βιώνει  στο πετσί της τις τραγικές συνέπειες της αντιλαϊκής πολιτικής που εφαρμόζουν τόσο η σημερινή όσο και οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Όλοι αναρωτιούνται πως θα βγει ο χειμώνας, πως θα αντιμετωπιστεί η  ακρίβεια που τσακίζει κόκκαλα. Εκατοντάδες λαϊκές οικογένειες στην πόλη μας δεν έχουν πια τη δυνατότητα να πληρώσουν τους λογαριασμούς ρεύματος, οι μικρομεσαίοι αγρότες αδυνατούν να αντιμετωπίσουν το κατά πολύ αυξημένο κόστος παραγωγής, οι αυτοαπασχολούμενοι της πόλης βλέπουν τον τζίρο να μειώνεται συνεχώς, οι φοιτητές αδυνατούν να ανταποκριθούν στα υψηλά ενοίκια. Οι μισθοί και οι συντάξεις παραμένουν καθηλωμένοι και η όποια αύξηση δόθηκε στον κατώτατο μισθό εξανεμίζεται σε χρόνο μηδέν λόγω της ακρίβειας.
Η ελπίδα βρίσκεται στα δικά μας χέρια. Ήρθε η ώρα λοιπόν!
Η εργατική τάξη, ο λαός μας έχει και την πείρα, και το θάρρος, και την αποφασιστικότητα να αντιμετωπίσει τη σημερινή κατάσταση. Ο χειμώνας που έρχεται μπορεί να είναι χειμώνας γεμάτος αγώνες και μάχες, που θα δίνει ελπίδα και κουράγιο σε όλο το λαό μας. Ήδη, σε πολλούς χώρους δουλειάς έχουν ανάψει εστίες αντίστασης.
Δεν δεχόμαστε να ζούμε με τις «ελεημοσύνες», τα pass και τα voucher. Δεν δεχόμαστε να υπάρχουν λαϊκές οικογένειες που δεν έχουν ρεύμα. Δεν δεχόμαστε να βγουν οι λαϊκές κατοικίες στον πλειστηριασμό. Δεν δεχόμαστε τα παιδιά μας να μην μπορούν να σπουδάσουν. Δεν είναι σύγχρονο και ρεαλιστικό να συμβιβαζόμαστε με τα λίγα!
Παίρνουμε την υπόθεση στα χέρια μας, συμμετέχουμε μαζικά στη σύσκεψη και οργανώνουμε τον αγώνα μας!

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.40
Δύση: 16.58
Σελήνη
25 ημερών
1868
Μεγάλη καταστροφή του Σώματος Μανιατών υπό τον Δημ. Πετροπουλάκη στις Βρύσες Χανίων από τον τουρκικό στρατό
1940
Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει το Αργυρόκαστρο.
1943
Γερμανοί κατακτητές εισέρχονται στην Μονή του Μεγάλου Σπηλαίου και φονεύουν 13 υπερήλικες μοναχούς, 3 υπηρέτες, ένα προστατευόμενο ορφανό ηλικίας 7 ετών και 5 προσκυνητές.
1944
Το Σύνταγμα Χωροφυλακής Μακρυγιάννη ανθίσταται ηρωικώς και αποκρούει σφοδρή επίθεση των κομμουνιστών ανταρτών.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"