Κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις των συνδυασμών της Λαϊκής Συσπείρωσης των Δήμων ν. Καρδίτσας

Οι κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις των συνδυασμών της Λαϊκής Συσπείρωσης των δήμων του νομού μας θα πραγματοποιηθούν:

•Λαϊκή Συσπείρωση δήμου Σοφάδων την Πέμπτη 28 Σεπτέμβρη στις 7.30 μμ στην τριγωνική πλατεία των Σοφάδων. Θα μιλήσουν ο Ηλίας Στουρνάρας υποψήφιος δήμαρχος του δήμου Σοφάδων και ο Βασίλης Κρανιάς υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την λαϊκή συσπείρωση περιφέρειας Θεσσαλίας.

•Λαϊκή Συσπείρωση δήμου Μουζακίου το Σάββατο 30 Σεπτέμβρη στις 11 π.μ στο κατάστημα «ΛΙΑΠΑ». Θα μιλήσουν ο Αστέρης Χαλάτσης υποψήφιος δήμαρχος του δήμου Μουζακίου και ο Βασίλης Κρανιάς υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την λαϊκή συσπείρωση περιφέρειας Θεσσαλίας.
•Λαϊκή Συσπείρωση δήμου Λίμνης Πλαστήρα την Κυριακή 1 Οκτώβρη στις 12 μ. στο Πνευματικό κέντρο Μορφοβουνίου «ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΚΗΣ»

Θα μιλήσουν ο Βασίλης Ελευθερίου υποψήφιος δήμαρχος του δήμου Λίμνης Πλαστήρα και ο Βασίλης Κρανιάς υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την λαϊκή συσπείρωση περιφέρειας Θεσσαλίας.
•Λαϊκή Συσπείρωση δήμου Παλαμά την Κυριακή 1 Οκτώβρη στις 7.30 μμ στο κατάστημα «ΤΙΤΑΝΙΟ». Θα μιλήσουν ο Τάσος Τσιαπλές υποψήφιος περιφερειάρχης με την λαϊκή συσπείρωση περιφέρειας Θεσσαλίας και ο Άρης Πολυγένης υποψήφιος δήμαρχος του δήμου Παλαμά.
•Λαϊκή Συσπείρωση δήμου Καρδίτσας την Τετάρτη 4 Οκτώβρη στις 7.30 μμ στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας. Θα μιλήσουν ο Τάσος Τσιαπλές υποψήφιος περιφερειάρχης με την λαϊκή συσπείρωση περιφέρειας Θεσσαλίας και ο Έκτορας Γάζος υποψήφιος δήμαρχος του δήμου Καρδίτσας.

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.08
Δύση: 18.39
Τελευταίο Τέταρτο
629
Ο Αυτοκράτωρ Ηράκλειος επιστρέφει νικητής στην Κωνσταντινούπολη, φέρνοντας μαζί του τον Τίμιο Σταυρό.
1814
Ιδρύεται η Φιλική Εταιρεία από τους Νικόλαο Σκουφά, Αθανάσιο Τσακάλωφ και Εμμανουήλ Ξάνθο στην Οδησσό της Ρωσίας.
1825
Ο Ιμπραήμ κυριεύει την Κυπαρισσία, καίει τα Φιλιατρά, τους Γαργαλιάνους και την Λιγούδιστα και επιστρέφει στα Μεσσηνιακά φρούρια.
1831
Υπογράφεται το Πρωτόκολλο του Λονδίνου, με το οποίο ρυθμίζονται τα σύνορα μεταξύ Ελλάδος-Τουρκίας στη γραμή Άρτας-Βόλου.
1848
Εξέγερση στο Αργοστόλι Κεφαλληνίας από ομάδες ενόπλων χωρικών, με σκοπό την κατάργηση του καθεστώτος της αγγλικής προστασίας.
1906
Στην πλατεία της Δράμας απαγχονίζεται από τους Τούρκους ο Αρμέν Κούπτσιος (Προκόπιος) από τον Βώλακα Δράμας.
1922
Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος αναγγέλλει με διακήρυξη ότι παραιτείται από τον θρόνο υπέρ του Διαδόχου Γεωργίου.
1943
Πυρπόληση και καταστροφή 11 χωριών και εκτέλεση από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής 352 Κρητών της Επαρχίας Βιάννου Ηρακλείου.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!