Δήμος Μουζακίου: Σε εξέλιξη η αποκατάσταση του δρόμου από τη δεξαμενή Φαναρίου έως το Φανάρι

altΣε εξέλιξη βρίσκονται αυτές τις ημέρες από το Δήμο Μουζακίου, οι εργασίες για την αποκατάσταση του δρόμου από τη δεξαμενή Φαναρίου έως το Φανάρι, από εκτεταμένες ζημιές που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία «Daniel».
Αυτοψία στο σημείο έκανε ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ.Κώστας Σκρέτας μαζί με τον Πρόεδρο Τ.Κ. Φαναρίου κ.Σωτήρη Μπίτσιο, για να διαπιστώσουν από κοντά πως προχωράνε οι παρεμβάσεις.

«Οι εργασίες προχωράνε ώστε να αποκατασταθεί στον μέγιστο βαθμό ο δρόμος που οδηγεί από τη δεξαμενή Φαναρίου έως το Φανάρι, για να μπορούν να εξυπηρετούνται οι κάτοικοι του χωριού. Η συνεχής βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των δημοτών μας και η δυναμική διεκδίκηση πόρων από την κεντρική διοίκηση προς αυτή την κατεύθυνση, αποτελούν πρωταρχικές επιδιώξεις για τη δημοτική μας Διοίκηση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Μουζακίου κ.Θεοφάνης Στάθης.



 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.40
Δύση: 17.43
Πανσέληνος
871
Ισχυρός Βυζαντινός Στόλος καταλαμβάνει το Μπάρι και εκδιώκει τους Άραβες από την Νότιο Ιταλία.
1676
Αποκεφαλίζεται στην Κωνσταντινούπολη ο νεομάρτυρας μοναχός Γαβριήλ από την Προκόνησο.
1829
Καθήκοντα αντιπροσώπου του Κυβερνήτη Καποδίστρια στην Κρήτη αναλαμβάνει ο Ελβετός Χαν.
1854
Ο Ταγματάρχης Σκυλοδήμος περνά με το Τάγμα του τα σύνορα και καταδιώκει τους Τουρκαλβανούς ως την Άρτα.
1897
Ελληνικό εκστρατευτικό σώμα αποβιβάζεται στην Μονή Γωνιάς Κολυμβαρίου των Χανίων.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!