Κ. Τσιάρας: «Η κυβέρνηση μας προγραμματίζει και υλοποιεί μεγάλα έργα για τον τόπο μας»

-Δήλωση του Υπουργού Δικαιοσύνης και Βουλευτή Καρδίτσας της ΝΔ για την κατασκευή του νέου Αστυνομικού Μεγάρου Καρδίτσας

Εγκρίθηκε σήμερα από τη Διυπουργική Επιτροπή ΣΔΙΤ, η κατασκευή του νέου κτιρίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας, όπως είχε προαναγγείλει την περασμένη Παρασκευή, ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κώστας Τσιάρας κατά την επίσκεψη του κυβερνητικού κλιμακίου στο Ν. Καρδίτσας.

«Η κυβέρνηση μας προγραμματίζει και υλοποιεί μεγάλα έργα για τον τόπο μας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τσιάρας, επισημαίνοντας πως πρόκειται για ένα σύγχρονο κτίριο, που θα καλύψει τις αυξημένες ανάγκες της Αστυνομικής Διεύθυνσης και θα αναβαθμίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες στους πολίτες.
«Η κατασκευή του νέου Αστυνομικού Μεγάρου μέσω ΣΔΙΤ, είναι ένα πολύ σημαντικό έργο για την περιοχή μας.
Η εκκίνηση έγινε το 2020, όταν με το Δήμαρχο Καρδίτσας Βασίλη Τσιάκο επισκεφθήκαμε από κοινού τον τότε Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Δυο χρόνια μετά, και αφού ακολούθησε στενή συνεργασία με το σημερινό Υπουργό Τάκη Θεοδωρικάκο, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως παίρνει το δρόμο της υλοποίησης.
Ευχαριστώ θερμά τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης Νίκο Παπαθανάση, το Γενικό Γραμματέα Ορέστη Καβαλάκη, καθώς και τον Υπουργό Υποδομών Κώστα Καραμανλή, τον Υφυπουργό Γιώργο Καραγιάννη, το Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΚΤΥΠ ΑΕ Θανάση Γιάνναρη και τα στελέχη της εταιρείας που συνέβαλλαν, ώστε να ξεπεραστούν τα εμπόδια και να έχουμε τη σημερινή θετική έκβαση.
Ευχαριστώ τη Δημοτική Αρχή Καρδίτσας, που με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, παραχωρήθηκε η δημοτική έκταση, όπου και θα ανεγερθεί το νέο κτίριο. Όπως επίσης και την Περιφέρεια Θεσσαλίας, για τις αναγκαίες πολεοδομικές διευθετήσεις».

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.40
Δύση: 16.58
Σελήνη
25 ημερών
1868
Μεγάλη καταστροφή του Σώματος Μανιατών υπό τον Δημ. Πετροπουλάκη στις Βρύσες Χανίων από τον τουρκικό στρατό
1940
Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει το Αργυρόκαστρο.
1943
Γερμανοί κατακτητές εισέρχονται στην Μονή του Μεγάλου Σπηλαίου και φονεύουν 13 υπερήλικες μοναχούς, 3 υπηρέτες, ένα προστατευόμενο ορφανό ηλικίας 7 ετών και 5 προσκυνητές.
1944
Το Σύνταγμα Χωροφυλακής Μακρυγιάννη ανθίσταται ηρωικώς και αποκρούει σφοδρή επίθεση των κομμουνιστών ανταρτών.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"