Ειδήσεις

Κ. Μητσοτάκης: «Εγκαινιάζει» σήμερα τις θεματικές συνεντεύξεις - Πού θα εστιάσει τα μηνύματά του

Θα ακολουθήσουν κι άλλες θεματικές συνεντεύξεις του πρωθυπουργού, με αντικείμενο την εξωτερική πολιτική - εθνικά θέματα, την κοινωνική πολιτική, την ενέργεια και το περιβάλλον κλπ.
Σημαντική καινοτομία στο δρόμο προς τις κάλπες θεωρεί το Μέγαρο Μαξίμου ότι αποτελούν οι θεματικές συνεντεύξεις που εγκαινιάζει σήμερα ο πρωθυπουργός, γι αυτό κι έχει ακολουθήσει ειδική προετοιμασία.

Το σημερινό θέμα (Οικονομία, Ανάπτυξη, Αγορά Εργασίας κλπ). Γι αυτό κι έχει γίνει ξεχωριστή προετοιμασία, ώστε τα πολιτικά οφέλη να είναι τα μεγαλύτερα δυνατά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κυβερνητικοί σχεδιασμοί για τη συνέντευξη, περιλαμβάνουν:

1. Ανάδειξη επιτευγμάτων
Την ανάδειξη των επιτευγμάτων στην ελληνική οικονομία κατά τα τελευταία τριάμισι χρόνια, και μάλιστα εν μέσω αλλεπάλληλων κρίσεων, που έφτασαν μέχρι το «λοκντάουν» που απείλησε την παγκόσμια οικονομία.
Σε αυτό το περιβάλλον έγιναν όσα έγιναν, θα υπογραμμίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πράγμα που κάνει την απόδοση της κυβερνητικής πολιτικής ακόμα πιο σημαντική. Ο πρωθυπουργός θα αναφερθεί στην προσπάθεια που γίνεται για την επίτευξη επενδυτικής βαθμίδας, στην απλοποίηση αδειοδοτήσεων και διαδικασιών για ίδρυση επιχειρήσεων, ενώ κορυφαία θα είναι η αναφορά του στη μείωση φόρων κι εισφορών που διευκολύνει την ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

Περισσότερα στην imerisia.gr - εδώ

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.17
Δύση: 18.22
Σελήνη
10 ημερών
1180
Πεθαίνει ο Αυτοκράτωρ Μανουήλ Α΄ Κομνηνός. Τον διαδέχεται ο υιός του Αλέξιος Β΄ Κομνηνός.
1369
Τα Ευρωπαϊκά χριστιανικά στρατεύματα ηττώνται από τους Τούρκους, υπό τον Βαγιαζήτ, στην μάχη της Νικοπόλεως.
1822
Οι αντιπρόσωποι των επαρχιών της Ανατολικής Στερεάς Ελλάδος ανακηρύσσουν τον Οδυσσέα Ανδρούτσο Αρχιστράτηγο.
1824
Ο Ελληνικός Στόλος, υπό τον Ανδρέα Μιαούλη, καταναυμαχεί κοντά στην Χίο τον τουρκοαιγυπτιακό στόλο του Ιμπραήμ.
1867
Ο μέγας βεζύρης Αλή πασάς φθάνει στην Κρήτη και απευθύνει στους Έλληνες επαναστάτες προκήρυξη του σουλτάνου για συνθηκολόγηση.
1908
Συγκέντρωση του λαού των Χανίων στην πλατεία του Άρεως και κήρυξη της ενώσεως της Κρήτης με τη Μητέρα Ελλάδα.
1923
Οι Ιταλοί αποχωρούν από την Κέρκυρα.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"