Συνεχίζονται οι εκλογές στους Αγροτικούς Συλλόγους που ανήκουν στην δύναμη της ΕΟΑΣΝΛ με την εκλογή νέων Δ.Σ και Αντιπροσώπων για την ΕΟΑΣΝΛ αφού το 2023 θα πραγματοποιηθεί το εκλογοαπολογιστικό σύνεδριο της Ομοσπονδίας.
Ο Αγροτικός Σύλλογος σε κάθε περιοχή, ομάδα χωριών ή χωριό που υπάρχει και λειτουργεί και οι καινούριοι Α.Σ που δημιουργούνται είναι το αγωνιστικό μετερίζι για την προώθηση των συμφερόντων αγροτών και κτηνοτρόφων.

Είναι το συλλογικό όργανο στο οποίο ανήκουν όλοι οι αγρότες της περιοχής που πρέπει να λειτουργεί, να συσπειρώσει την πλειοψηφία των αγροτών να ενημερώνει και να κινητοποιεί.
Καλούμε τους αγρότες και κτηνοτρόφους, αξιοποιώντας την πείρα τους από όλα τα προηγούμενα χρόνια, να συνειδητοποιήσουν ότι το δυνάμωμα και η λειτουργία των Α.Σ και της ΕΟΑΣΝΛ μόνο θετικά αποτελέσματα θα έχουν για όλους.
Δεν περισσεύει κανείς! Εμπρός να δυναμώσουμε τους Α.Σ και την ΕΟΑΣΝΛ!
Συμμετέχουμε μαζικά στην εκλογική διαδικασία.
Ως την επόμενη εβδομάδα έχουν προγραμματιστεί οι εκλογές στους παρακάτω Αγροτικούς και Κτηνοτροφικούς Συλλόγους:

ΤΕΤΑΡΤΗ 14 Δεκεμβρίου στον Αετόλοφο- Αγιάς ανασυγκρότηση του ΑΣ του χωριού.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 Δεκεμβρίου ο Αγροτικός Σύλλογος ΑΓΙΑΣ από το πρωί ξεκινάει η εκλογική διαδικασία.
ΣΑΒΒΑΤΟ 17 Δεκεμβρίου ανασυγκρότηση του Α.Σ Μελιβοίας. Η εκλογική διαδικασία θα γίνει στο Γυμνάσιο Μελιβοίας από 4μμ ως 8μμ.
ΔΕΥΤΕΡΑ 19 Δεκεμβρίου ανασυγκρότηση του Α.Σ Νερομύλων-Αγιάς

Το Δ.Σ της ΕΟΑΣΝΛ

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.50
Δύση: 19.06
Σελήνη
1 ημέρας
1566
Ο Πιαλή Πασάς με 10.000 άνδρες εκδιώκει τους και Γενουάτες καταλαμβάνει την Χίο.
1821
Ο Πρόκριτος Κων. Λαχανάς κηρύσσει την Επανάσταση στην Σάμο, υψώνοντας την Σημαία της Επαναστάσεως στην πόλη Βαθύ.
1822
Οι Τούρκοι απαγχονίζουν στην Αδριανούπολη τον πρώην Οικουμενικό Πατριάρχη Κύριλλο και άλλους κληρικούς και λαϊκούς.
1897
Σημειώνεται η μοναδική Ελληνική νίκη, στην περιοχή Βελεστίνου, κατά τον ατυχή Ελληνοτουρκικό πόλεμο του 1897.
1941
Ο Ελληνικός Στρατός εκκενώνει την Ερσέκα και την Χειμάρρα.
Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν την Κατερίνη και τα Γρεβενά.
1944
Φονεύεται από αντάρτες του ΕΛΑΣ ο Σχης Δημήτριος Ψαρρός και πολλοί αιχμαλωτισθέντες συμπολεμιστές του.
1956
Κύπριοι αγωνιστές της ΕΟΚΑ ανατινάζουν δύο δεξαμενές πετρελαίου στην Λευκωσία.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!