Παιδί - θαύμα διαβάζει και μετρά σε επτά γλώσσες και είναι μόλις... τριών χρονών

alt«Ευχή και κατάρα» λέει η μητέρα του

Ένα τρίχρονο αγόρι από τη Βρετανία θεωρείται παιδί - θαύμα και έγινε το νεότερο μέλος της Mensa, της οργάνωσης που δέχεται μέλη, μόνο όσους βρίσκονται πάνω από το 98ο εκατοστημόριο του δείκτη νοημοσύνης παγκοσμίως.

Διαβάζει από 2 ετών!
Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Τέντι Χομπς από το Somerset μπορεί ήδη να μετρήσει μέχρι το 100 σε εφτά γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των μανδαρινικών, των ουαλικών, των γαλλικών, των ισπανικών και των γερμανικών.
Ο Τέντι, θα κλείσει τα τέσσερα, έμαθε μόνος του να διαβάζει σε ηλικία μόλις δύο ετών και τεσσάρων μηνών - και είναι πλέον ικανός να διαβάζει ακόμη και βιβλία του Χάρι Πότερ, όταν οι γονείς του το επιτρέπουν. Ενώ χαλαρώνει αναζητώντας λέξεις.

Δείτε video εδώ

Περισσότερα στο ethnos.gr - εδώ

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.07
Δύση: 18.41
Σελήνη
21 ημερών
1829
Υπογραφή συνθήκης μεταξύ Δ. Υψηλάντη και των Τούρκων.
1914
Τμήματα στρατού της Αυτόνομης Βορείου Ηπείρου εισέρχεται και απελευθερώνει το Βεράτιο.
1943
Το αντιτορπιλικό "Κουντουριώτης" αποβιβάζει άγημα στο Καστελλόριζο και υψώνει την Ελληνική Σημαία.
Γερμανικό πλοίο εμβολίζει και βυθίζει το Ελληνικό υποβρύχιο "Λάμπρος Κατσώνης".
1946
Αλβανική συμμορία εισέρχεται στην περιοχή Πλάκας και Ποντικάτων Ηπείρου αλλά αποκρούεται από ελληνική περίπολο.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!