Άνοιξε η πλατφόρμα για την αντικατάσταση των ηλεκτρικών συσκευών

altΆνοιξε πριν από λίγο η πλατφόρμα allazosyskevi.gov.gr για την υποβολή αιτήσεων που αφορά στην αντικατάσταση ηλεκτρικών συσκευών. Η πλατφόρμα  άνοιξε για όσους ενδιαφερόμενους έχουν ΑΦΜ που λήγει σε 1 και 2.Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανοίξει σταδιακά για όλους.Σύμφωνα με τον  υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα, η επιδότηση θα ανέλθει από 30% έως 50% με βάση εισοδηματικά κριτήρια και θα κυμανθεί από τα 135 ευρώ έως τα 710 ευρώ.
 
Η πλατφόρμα θα κλείσει στις 5 Ιουλίου, ενώ οι αγορές ηλεκτρικών συσκευών μπορούν να γίνουν έως 16 Σεπτεμβρίου. Οι ωφελούμενοι δεν θα λάβουν χρήματα στα χέρια τους, αλλά ψηφιακό κουπόνι. Κάθε ωφελούμενος μπορεί να λάβει έως τρία κουπόνια για αγορές κλιματιστικού, ψυγείου ή καταψύκτη.
Σε κάθε αίτηση, θα συμπληρώνεται ο 11ψηφιος αριθμός παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, ο αριθμός συσκευών ανά κατηγορία που οι καταναλωτές αιτούνται να αλλάξουν, η ύπαρξη ή μη ατόμου με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ) και ο αριθμός κινητού τηλεφώνου ως στοιχείο επικοινωνίας, εφόσον ο δικαιούχους επιλεγεί να χρηματοδοτηθεί από το πρόγραμμα.
 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.37
Δύση: 19.15
Σελήνη
16 ημερών
1821
Επαναστατικά τμήματα εισέρχονται στην Αθήνα και υψώνουν τη Σημαία της Επαναστάσεως.
1919
Το Στρατηγείο Θεσσαλονίκης διατάσσει την I Μεραρχία να μεταφερθεί στη Μικρά Ασία προς κατάληψη της Σμύρνης και της περιοχής της.
1941
Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν την Χαλκίδα και εισβάλλουν στην Αττική.
Γερμανοί αλεξιπτωτιστές καταλαμβάνουν τον ισθμό της Κορίνθου.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"