Κορονοϊός – Βρετανία: Οι αρχίατροι συνιστούν τον εμβολιασμό των παιδιών ηλικίας 12-15 ετών

altΗ απόφαση πλέον αφορά στις κυβερνήσεις των τεσσάρων επαρχιών του Ηνωμένου Βασιλείου
Οι αρχίατροι των τεσσάρων επαρχιών του Ηνωμένου Βασιλείου (Αγγλία, Σκωτία, Ουαλία, Βόρεια Ιρλανδία) συνέστησαν σήμερα (13/9) να εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού οι υγιείς έφηβοι ηλικίας 12-15 ετών.
Η σύσταση αυτή, που είναι αντίθετη με τα συμπεράσματα της επιτροπής που επιβλέπει την εκστρατεία ανοσοποίησης στη χώρα, σημαίνει ότι τρία εκατομμύρια ανήλικοι θα είναι επιλέξιμοι για να λάβουν μία και μόνη δόση του εμβολίου των Pfizer/BioNTech, σημειώνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Οι τέσσερις αρχίατροι ζήτησαν επίσης από την επιτροπή να εξετάσει την πιθανότητα χορήγησης και δεύτερης δόσης του συγκεκριμένου εμβολίου στα παιδιά αυτής της ηλικιακής ομάδας, όταν θα είναι διαθέσιμα περισσότερα επιστημονικά δεδομένα απ’ όλον τον κόσμο.

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.41
Δύση: 17.42
Σελήνη
14 ημερών
1806
Οι Τούρκοι πολιορκούν στην Μονή της Παναγίας των Αιμιαλών.
1869
Ο Φουάτ Πασάς γνωστοποιεί στις Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις ότι κατεστάλη η επανάσταση της Κρήτης.
1918
Άγριοι διωγμοί και σφαγές Ελλήνων της Μικράς Ασίας από τους Τούρκους.
1956
Σφοδρές συμπλοκές στην Κύπρο μεταξύ μαθητών και Άγγλων στρατιωτών.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!