Στην Καρδίτσα η ανασυγκρότηση του ράλι «24 ώρες Ελλάδα»

Οι Καρδιτσιώτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν κλασσικά αυτοκίνητα που συμμετέχουν στον αγώνα, ο οποίος τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καρδίτσας και οι συμμετέχοντες τα αξιοθέατα της πόλης και της ομορφιές της περιοχής μας
Την ευκαιρία να θαυμάσουν τα καλοδιατηρημένα κλασσικά και ιστορικά αυτοκίνητα που θα συμμετάσχουν στο 14ο ράλι «24ώρες Ελλάδα» που διοργανώνεται από τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Σπορ Αυτοκινήτων (Σ.Ι.Σ.Α.) το διήμερο, Σάββατο 22 και Κυριακή 23 Οκτωβρίου θα έχουν οι Καρδιτσιώτες φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η φετινή διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καρδίτσας και του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού Καρδίτσας, καθώς η τρίωρη ανασυγκρότηση του αγώνα θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα του Σαββάτου 22 Οκτωβρίου στην πλατεία Πλαστήρα, ενώ και τμήμα της διαδρομής που θα ακολουθήσουν τα οχήματα διέρχεται από το Δήμο.
Στα πλαίσια της φιλοξενίας θα παρατεθεί δείπνο στα πληρώματα, ενώ θα τους δοθεί η δυνατότητα να επισκεφθούν τη Δημοτική Πινακοθήκη και το Λαογραφικό Μουσείο που θα είναι ανοικτά, καθώς και τα άλλα αξιοθέατα της πόλης.
Εν’ όψει του αγώνα και προκειμένου να ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Καρδίτσας κ. Κώστα Παπαλού, του Προέδρου του Δ.Ο.Π.Α.Κ κ. Ιωαν. Ζορμπά και του μέλους του Δ.Ο.Π.Α.Κ. κ. Χαρ. Παπαδημητρίου με τον αλυτάρχη του αγώνα κ. Κων. Τσιπλαντώνη και το μέλος του ΣΙΣΑ κα. Μαρ. Τσιπλαντώνη.
Οι εκπρόσωποι του Σ.Ι.Σ.Α. ευχαρίστησαν το Δήμαρχο και τη Διοίκηση του Δ.Ο.Π.Α.Κ για την άριστη συνεργασία και εξέφρασαν την βεβαιότητα ότι χάρη και στην υποστήριξη του Δήμου, η διοργάνωση θα στεφθεί από μεγάλη επιτυχία.
14o Ράλλυ «24 Ώρες Ελλάδα»
Λιγότερο από μία εβδομάδα απομένει για την εκκίνηση του πλέον απαιτητικού αγώνα Regularity εντός συνόρων “24 Ώρες Ελλάδα”. Ο αγώνας θα ξεκινήσει το πρωί του Σαββάτου 22 Οκτωβρίου από τις Αχαρνές Αττικής και θα ολοκληρωθεί το πρωί της Κυριακής στο ξενοδοχείο Αλκυωνίς στον Ωρωπό Αττικής. Μέχρι τότε όμως τα πληρώματα που θα συμμετάσχουν θα καλύψουν περισσότερα από 900 χιλιόμετρα, δίχως σημαντική διακοπή, σε πανέμορφες διαδρομές της Ελλάδας μέχρι και την Καρδίτσα, όπου με την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Καρδίτσας θα διεξαχθεί η τρίωρη ανασυγκρότηση, προτού ο αγώνας συνεχιστεί υπό το φως των προβολέων. 
Αναλυτικά το πρόγραμμα του αγώνα έχει ως εξής:
Σάββατο 22/10
09:00–10:00 : Συγκέντρωση και Διοικητικός έλεγχος.
10:00–10:15 : Ενημέρωση πληρωμάτων.
11:00 : Εκκίνηση 1ου αυτοκινήτου από Λ. Καραμανλή 172 και Τσάμαλη 63 – Αχαρνές.
11:00–17:15 : Διαδρομές 1ου σκέλους Αθήνα – Γραβιά.
17:15–17:45 : Ημίωρη ανασυγκρότηση στην Γραβιά.
17:45–20:56 : Διαδρομές 2ου σκέλους Γραβιά – Καρδίτσα.
20:56–23:56 : 3ωρη ανασυγκρότηση στην Καρδίτσα για δείπνο και γνωριμία με τα αξιοθέατα της πόλης. (Ο Δήμαρχος Καρδίτσας θα έχει ανοιχτά κατά τις ώρες παραμονής το Λαογραφικό Μουσείο και την Πινακοθήκη της πόλης).
23:56–06:30 : Διαδρομή 3ου σκέλους Καρδίτσα-Αντίκυρα.
06:30–08:00 : Ανασυγκρότηση μιας ώρας και τριάντα λεπτών στα Αντίκυρα.
08:00–11:00 : Διαδρομή 4ου σκέλους Αντίκυρα – Ωρωπός. Τερματισμός του αγώνα.


Γνώμη

«O ύπνος του δικαίου» δίπλα στο μαγκάλι…
Ο Γιώργος Χελάκης γράφει στο sport-fm.gr για τον Έλληνα που κοιμάται ενώ του διαλύουν τη ζωή.
Κοιμάται ο μαλάκας! Του πετσοκόβουν τον μισθό, τον απολύουν, τον κυνηγάνε οι τράπεζες κι ο μαλάκας κοιμάται.
Όταν ξυπνάει βλέπει τις… αναιμικές διαδηλώσεις στην τηλεόραση και ειρωνεύεται τους διαδηλωτές. «Τι νομίζουν ότι θα κερδίσουν οι μαλάκες», αναρωτιέται, περιμένοντας να αρχίσει ο Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής. Περισσότερα

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"