Ειδήσεις

Στη Δημοτική Αγορά rapid tests για τον κορωνοιό

Από την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου μέχρι και την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου και από 9 π.μ. έως 2 μ.μ. στο χώρο της Δημοτικής Αγοράς, θα πραγματοποιηθούν οι δωρεάν μαζικοί   δειγματοληπτικοί   έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid 19 (Rapid Tests). Τα rapid tests θα γίνονται (σε χώρο δίπλα από το καφέ Σύγκλητος) από τον ΕΟΔΥ σε συνεργασία με το Δήμο Καρδίτσας και την περιφέρεια Θεσσαλίας και δίνουν τη δυνατότητα στους πολίτες να ελέγχονται για  Covid-19 άμεσα και με ασφάλεια.

Οι πολίτες που προσέρχονται οφείλουν να τηρούν τις οδηγίες που προβλέπονται σχετικά με τη μετακίνησή τους και να έχουν μαζί τους κάποιο έγγραφο που να αποδεικνύει τον ΑΜΚΑ τους.

Δεν θα γίνουν την Τετάρτη rapid tests στην εμποροπανήγυρη

Εξάλλου λόγω των αντίξοων καιρικών συνθηκών δεν θα πραγματοποιηθούν αυτή την Τετάρτη τα rapid tests στο χώρο της εμποροπανήγυρης.  

 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.10
Δύση: 18.36
Σελήνη
24 ημερών
1462
Ο Γενουάτης Νικόλαος Gattilusi παραδίδει υπό όρους το κάστρο της Μυτιλήνης στον σουλτάνο Μεχμέτ Β΄.
1669
Ο Ενετός Φραγκίσκος Μοροζίνης παραδίδει το Ηράκλειο της Κρήτης στους Τούρκους.
1828
Τουρκική επίθεση κατά των ανδρών των Ε. Μακρυγιάννη και Ι. Φαρμάκη στην θέση Μυρμηγκάρι Ναυπάκτου.
Δύναμη 600 Τούρκων επιτίθεται στα Καστέλλια Φωκίδος εναντίον των Ελλήνων.
1905
Τα ανταρτικά σώματα Μακρή και Βλαχογιάννη συγκρούονται και σχεδόν διαλύουν το κομιτατζήδικο τμήμα του βοεβόδα Ναούμ.
1918
Υπογράφεται στην Θεσσαλονίκη ανακωχή μεταξύ Βουλγαρίας και Συμμάχων.
1922
Ορκίζεται νέα κυβέρνηση, υπό τον Σωτήριο Κροκιδά, ενώ ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος αναγκάζεται να εγκαταλείψει την Ελλάδα.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!