Ειδήσεις

Υπολογιστές tablets μοιράστηκαν στα Δημοτικά του Δήμου Καρδίτσας

altΜε πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής για να καλύψουν τις ανάγκες των μαθητών

Στα Δημοτικά του Δήμου Καρδίτσας παραδόθηκαν από τη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης 100 υπολογιστές tablets για τις ανάγκες της σχολικής κοινότητας. Η παράδοση έγινε στο χώρο του 8ου Δημοτικού από τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής κ. Στέφανο Θεολόγη παρουσία του Δημάρχου κ. Β. Τσιάκου του Διευθυντή κ. Β. Γάκια και εκπαιδευτικών του σχολείου.

Οι υπολογιστές αγοράστηκαν με χρηματοδότηση του Δήμου Καρδίτσας προς τις σχολικές επιτροπές με στόχο να εξυπηρετηθούν καλύτερα οι ανάγκες της εκπαιδευτικής κοινότητας σε ότι αφορά την διεξαγωγή των μαθημάτων και των ιδιαίτερων συνθηκών που δημιούργησε η πανδημία. Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής για την γρήγορη ολοκλήρωση της διαδικασίας. Επίσης ευχαρίστησε τους Διευθυντές των σχολείων για την άψογη συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή και δήλωσε βέβαιος ότι το υλικό που τους παραδόθηκε θα αξιοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο για να καλύψει τις ανάγκες των μαθητών και ιδιαίτερα εκείνων που αντιμετωπίζουν προβλήματα προσβασιμότητας στο διαδίκτυο. Από την πλευρά του ο κ. Θεολόγης ευχαρίστησε τη Δημοτική Αρχή και δεσμεύτηκε για την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση ώστε κανένας μαθητής να μην αντιμετωπίσει προβλήματα τηλεκπαίδευσης. Να θυμίσουμε ότι λίγες ημέρες πριν αντίστοιχη ποσότητα tablets προμηθεύτηκε και η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.17
Δύση: 17.08
Σελήνη
26 ημερών
1815
Υπογραφή συνθήκης στο Παρίσι, με την οποία συστήνονται τα "Ηνωμένα κράτη των Ιονίων Νήσων".
1821
Σουλιώτες και Αιτωλοακαρνάνες, υπό τον Γεώργιο Βαρνακιώτη, απελευθερώνουν την Άρτα.
1827
Οι Έλληνες επαναστάτες νικούν τους Τούρκους στο Τρικέρι.
1828
Ο φρούραρχος της Άμφισσας Μεχμέτ μπέης Δεβόλης παραδίδει την πόλη στον Δημήτριο Υψηλάντη.
1904
Ανταρτικό σώμα 40 ανδρών, υπό τον Ανθλγό Γεώργιο Τσόντο (Βάρδα) περνά την ελληνοτουρκική μεθόριο κοντά στο Αγιόφυλλο της Θεσσαλίας.
1912
Επίθεση Τουρκαλβανών κατά Ελλήνων της Χειμάρρας.
1940
Εκδιώκονται από τον Ελληνικό Στρατό και οι τελευταίοι Ιταλοί που είχαν εισχωρήσει στα ελληνικά εδάφη.
1973
Αιματηρή καταστολή της εξεγέρσεως στο Πολυτεχνείο κατά της δικτατορίας.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!