Ειδήσεις

Το πρόγραμμα των rapid tests στο Δήμο Καρδίτσας

Στα σημερινά (Σαββάτου) rapid tests που έγιναν στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας ελήφθησαν 293 δείγματα και βρέθηκαν 11 θετικά. Εξάλλου σε ότι αφορά στον προγραμματισμό των επομένων ημερών την Κυριακή συνεχίζονται κανονικά τα τεστ στην κεντρική πλατεία.

Επίσης την Κυριακή και από ώρα 8:30 έως 11:00 συνεργείο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στο Αγροτικό Ιατρείο της Ραχούλας. Την ίδια ημέρα από 11:30 έως 14:00 συνεργείο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στο Αγροτικό Ιατρείο στην Τ.Κ. Αμπελικού.

Τη Δευτέρα 29 Μαρτίου συνεργεία του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται στο Καλλίθηρο (κεντρική πλατεία) και από ώρα 8:00 έως 11:00, στο Ξυνονέρι (κεντρική πλατεία) και από ώρα 8:00 εως 11:00., στο Ρούσσο (Αγροτικό Ιατρείο) και από ώρα 11:00 έως 14:00 και τέλος στην Κρύα Βρύση (κεντρική πλατεία) και από ώρα 11:00 έως 14:00.

 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.17
Δύση: 17.08
Σελήνη
26 ημερών
1815
Υπογραφή συνθήκης στο Παρίσι, με την οποία συστήνονται τα "Ηνωμένα κράτη των Ιονίων Νήσων".
1821
Σουλιώτες και Αιτωλοακαρνάνες, υπό τον Γεώργιο Βαρνακιώτη, απελευθερώνουν την Άρτα.
1827
Οι Έλληνες επαναστάτες νικούν τους Τούρκους στο Τρικέρι.
1828
Ο φρούραρχος της Άμφισσας Μεχμέτ μπέης Δεβόλης παραδίδει την πόλη στον Δημήτριο Υψηλάντη.
1904
Ανταρτικό σώμα 40 ανδρών, υπό τον Ανθλγό Γεώργιο Τσόντο (Βάρδα) περνά την ελληνοτουρκική μεθόριο κοντά στο Αγιόφυλλο της Θεσσαλίας.
1912
Επίθεση Τουρκαλβανών κατά Ελλήνων της Χειμάρρας.
1940
Εκδιώκονται από τον Ελληνικό Στρατό και οι τελευταίοι Ιταλοί που είχαν εισχωρήσει στα ελληνικά εδάφη.
1973
Αιματηρή καταστολή της εξεγέρσεως στο Πολυτεχνείο κατά της δικτατορίας.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!