Ειδήσεις

Δήλωση παραίτησης της Αντιδημάρχου Ουρανίας Σούφλα

altΓια λόγους ευθιξίας εξαιτίας αναληθών δημοσιευμάτων που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και με σκοπό να προστατέψω τον κόπο των δεκάδων εθελοντών και των Προέδρων των Κοινοτήτων μας αλλά και την προσφορά χιλιάδων δωρητών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μου για βοήθεια προς το Νομό μας υπέβαλλα την παραίτηση μου από τη θέση της Αντιδημάρχου Εθελοντισμού, Ειδικών Πληθυσμιακών – Κοινωνικών Ομάδων και Αλληλεγγύης.

Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα καθήκοντα σκοπός μου ήταν να στηρίξω τους απόρους και τα ξεχασμένα χωριά μας. Παρέλαβα άδειες αποθήκες και παραδίδω τόνους τροφίμων. Διερευνάται για ποιο λόγο είχα ποσότητα τροφίμων στην αποθήκη μου, και όχι στο σπίτι μου όπως τεχνηέντως διασπείρουν ορισμένοι, ενώ έχω προσκομίσει όλα τα δικαιολογητικά που δείχνουν τους δικαιούχους αυτών. Επίσης, δεν έγινε κάποια έφοδος, όπως κάποιοι κακόβουλα διαδίδουν, αλλά εγώ οδήγησα την υπηρεσία και υπέδειξα που βρίσκονται τα τρόφιμα.
Ανέλαβα την διανομή για την Κοινότητα μου διότι ο Πρόεδρος της Κοινότητας, όπως και ο κάθε Πρόεδρος, εργάζεται εθελοντικά στη διανομή των τροφίμων και θεώρησε σημαντικότερο να ασχοληθεί με τα έργα υποδομών και οδοποιίας, όπου στην Κοινότητά μας ακόμα δεν έχουν αποκατασταθεί. Στις διανομές αυτές με βοήθησαν συγχωριανοί μου και όλα γίνονταν στο φως της ημέρας.
Αυτή τη στιγμή πρέπει να αποκαταστήσω την τιμή και την υπόληψή μου και δεν θέλω κανείς να υπονοεί ότι θα χρησιμοποιήσω μια θέση ισχύος για να το πετύχω. Έχω την πεποίθηση ότι δεν θα αργήσει η ώρα που θα δικαιωθώ.
Ουρανία Σούφλα

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.50
Δύση: 19.06
Σελήνη
1 ημέρας
1566
Ο Πιαλή Πασάς με 10.000 άνδρες εκδιώκει τους και Γενουάτες καταλαμβάνει την Χίο.
1821
Ο Πρόκριτος Κων. Λαχανάς κηρύσσει την Επανάσταση στην Σάμο, υψώνοντας την Σημαία της Επαναστάσεως στην πόλη Βαθύ.
1822
Οι Τούρκοι απαγχονίζουν στην Αδριανούπολη τον πρώην Οικουμενικό Πατριάρχη Κύριλλο και άλλους κληρικούς και λαϊκούς.
1897
Σημειώνεται η μοναδική Ελληνική νίκη, στην περιοχή Βελεστίνου, κατά τον ατυχή Ελληνοτουρκικό πόλεμο του 1897.
1941
Ο Ελληνικός Στρατός εκκενώνει την Ερσέκα και την Χειμάρρα.
Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν την Κατερίνη και τα Γρεβενά.
1944
Φονεύεται από αντάρτες του ΕΛΑΣ ο Σχης Δημήτριος Ψαρρός και πολλοί αιχμαλωτισθέντες συμπολεμιστές του.
1956
Κύπριοι αγωνιστές της ΕΟΚΑ ανατινάζουν δύο δεξαμενές πετρελαίου στην Λευκωσία.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!