Ειδήσεις

Το δρόμο από Μητρόπολη προς Τσαρδάκι βελτιώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Προχωρά από την Περιφέρεια Θεσσαλίας το έργο για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στο τμήμα από Μητρόπολη έως Τσαρδάκι Καρδίτσας. Το έργο είναι προϋπολογισμού 500.000 ευρώ, χρηματοδοτείται  από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας  και περιλαμβάνει καθαρισμό τάφρων αποχέτευσης ομβρίων, οχετών αποχέτευσης ομβρίων, ανακατασκευή τοιχείων αντιστήριξης και κοιτοστρώσεων από σκυρόδεμα, άρση καταπτώσεων και καθαρισμό πρανών, ασφαλτικές εργασίες, διαγράμμιση και κατακόρυφη και οριζόντια σήμανση.

«Ένα ακόμη έργο για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στο δίκτυο αρμοδιότητας μας στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας προχωρά» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας μέσα από ένα ολοκληρωμένο σχεδιασμό χρηματοδοτεί και κατασκευάζει έργα ουσίας που βελτιώνουν τις υποδομές και την καθημερινότητα των πολιτών» προσθέτει ο Περιφερειάρχης. 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.17
Δύση: 17.08
Σελήνη
27 ημερών
1815
Υπογραφή συνθήκης στο Παρίσι, με την οποία συστήνονται τα "Ηνωμένα κράτη των Ιονίων Νήσων".
1821
Σουλιώτες και Αιτωλοακαρνάνες, υπό τον Γεώργιο Βαρνακιώτη, απελευθερώνουν την Άρτα.
1827
Οι Έλληνες επαναστάτες νικούν τους Τούρκους στο Τρικέρι.
1828
Ο φρούραρχος της Άμφισσας Μεχμέτ μπέης Δεβόλης παραδίδει την πόλη στον Δημήτριο Υψηλάντη.
1904
Ανταρτικό σώμα 40 ανδρών, υπό τον Ανθλγό Γεώργιο Τσόντο (Βάρδα) περνά την ελληνοτουρκική μεθόριο κοντά στο Αγιόφυλλο της Θεσσαλίας.
1912
Επίθεση Τουρκαλβανών κατά Ελλήνων της Χειμάρρας.
1940
Εκδιώκονται από τον Ελληνικό Στρατό και οι τελευταίοι Ιταλοί που είχαν εισχωρήσει στα ελληνικά εδάφη.
1973
Αιματηρή καταστολή της εξεγέρσεως στο Πολυτεχνείο κατά της δικτατορίας.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!