Ειδήσεις

Μήνυμα του Υπ. Δικαιοσύνης και Βουλευτή Καρδίτσας της ΝΔ Κ. Τσιάρα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

altΗ έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων για την εισαγωγή των αποφοίτων Λυκείου στις σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, σηματοδοτεί τον πρώτο αγώνα των νέων μας, στο στίβο των επιδιώξεων για ένα καλύτερο μέλλον. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, με πίστη στις δυνάμεις τους, να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τη δοκιμασία των εξετάσεων, αλλά και όλες τις προκλήσεις, που θα ακολουθήσουν στη ζωή τους.

Με ψυχραιμία, υπομονή και επιμονή να διεκδικήσουν την εισαγωγή τους στη σχολή της αρεσκείας τους και να επιτύχουν τους στόχους τους, στον κόσμο της γνώσης και της προόδου.
Η πολύμηνη προσπάθειά τους, με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών και τη συμπαράσταση των γονιών τους, φτάνει στο τέλος. Και δεν πρέπει να ξεχνούν, πως οι Πανελλαδικές Εξετάσεις είναι μία σημαντική στιγμή στη ζωή τους, όχι όμως αυτή που καθορίζει τα πάντα. Νέες προκλήσεις και ευκαιρίες θα «γεννιούνται» διαρκώς.
Καλή επιτυχία και καλή δύναμη σε όλες και σε όλους.
 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.11
Δύση: 18.34
Σελήνη
25 ημερών
642
Οι Άραβες κατακτούν την Αίγυπτο καθώς ο Ελληνικός Στόλος εγκαταλείπει την Αλεξάνδρεια.
1176
Οι Σελτζούκοι Τούρκοι νικούν τον Αυτοκρατορικό Στρατό στο Μυριοκέφαλο της Μικράς Ασίας.
1912
Η Ελλάς κηρύσσει γενική επιστράτευση (Α΄ Βαλκανικός Πόλεμος).
1922
Ο Μητροπολίτης Κυδωνιών Γρηγόριος, ο Αρχιμανδρίτης Ευγένιος και 22 ιερείς κατακρεουργούνται μετά από βασανιστήρια.
1943
Τμήματα ανταρτών επιτίθενται κατά γερμανικής φάλαγγας στην γέφυρα Τσακορέματος στην οδό Άμφισσας-Λιδωρικίου.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!